Liga Europeană / Dinamo pierde categoric în Suedia

Dinamo București s-a întors la Kristianstad la aproape un an de la egalul reușit în ediția trecută a Champions League, 29-29. Din păcate, echipa bucureșteană a făcut marți cel mai slab meci din ultimii ani și a pierdut fără drept de apel, la capătul unui joc în care mai nimic n-a mers în tabăra ”câinilor”.

Dinamo n-a avut un început de meci inspirat și, după 3 greșeli tehnice și 2 aruncări ratate ale adversarilor, gazdele conduceau cu 5-1 în minutul 7, chiar dacă au jucat și 2 minute în inferioritate. Sebastian Bota a cerut time-out, iar ”câinii” s-au apropiat la 7-8 în minutul 17, după contraatacul fructificat de Nicușor Negru, însă Kristianstad a refăcut diferența de 4 goluri până la pauză, dinamoviștii încheind prima repriză cu un procentaj de reușită a atacurilor de doar 44%. Diferența a crescut la 7 goluri în minutul 44, 23-16, după două ratări consecutive ale dinamoviștilor în situație de 1 la 1 cu portarul, iar Seba Bota a luat al doilea time-out. Degeaba, fiindcă atacul pozițional al ”câinilor” a fost un dezastru și Einarsson a făcut 27-16 în minutul 49, bucureștenii cerând și ultimul time-out. În cele din urmă, echipa suedeză s-a impus la 9 goluri, dinamoviștii rămânând cu zero puncte în grupa B. În runda următoare, Dinamo va juca din nou în deplasare, în Slovacia, la Tatran Presov, pe 17 noiembrie.

IFK KRISTIANSTAD – DINAMO BUCUREȘTI 31-22 (16-12) Arbitri: Mads Hansen / Jesper Madsen (Danemarca)

Kristianstad: Christensen – Halen 6, Olsson 6, Nyfjall 5, Frend-Ofors 5, Einarsson 4, Ocvirk 3, Jurmala 1, J. Nilsson 1, Bengtsson, A. Nilsson. Antrenor: Ljubomir Vranjes.

Dinamo: Missaoui, Heidarirad – Bizău 6, Ghionea 6, Negru 4, Hebo 2, Kuduz 2, Shebib 1, Bannour 1, Savenco, Mousavi, Szasz, Vujic, Humet, Botea. Antrenor: Sebastian Bota.

Foto: Facebook EHF European League

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *