VIDEO / ”Jocurile” lui Bogdan Burcea: 5 greșeli de arbitraj care au favorizat victoria Craiovei cu Dacia Mioveni

SCM Craiova a pierdut duminică cu SCM Gloria Buzău, după ce a condus cu 7 goluri la pauză și a ratat un 7 metri în ultima secundă. Antrenorul Bogdan Burcea, care e și selecționerul naționalei feminine, a făcut câteva declarații incendiare la finalul jocului lăsând de înțeles că echipa sa ar fi victima unor jocuri de culise. Impresionați de discursul său, am urmărit a doua repriză a partidei pe care Craiova a susținut-o cu nou-promovata Dacia Mioveni și, surpriză!, am găsit 5 greșeli de arbitraj pro-Craiova, care a câștigat meciul respectiv cu 28-25. În această speță, ”jocurile” au fost făcute de arbitrii clujeni Mârza și Nedelea, cei scăpați ca prin minune de suspendare după ”nefăcutele” pe care le-au făcut la turneul de promovare al băieților.

Min. 38 – Oana Andrei (Craiova) ratează, se dă 7 metri, deși nu este nici situație iminentă de gol, iar apărătoarea era în afara semicercului.

Min 48 – Aceeași Oana Andrei o lovește pe Constantinescu, lansată pe semicerc, nu se dictează nimic.

Min 49 – Mingea o lovește în picior pe Țicu (SCM Craiova), arbitrii nu dictează nimic, jocul continuă, apoi Craiova înscrie.

Min 54 – apărare în semicerc la Mincu (SCM Craiova, nr. 78), nu se acordă 7 metri.

Min 54 – apărare în semicerc Țicu (SCM Craiova), nu se acordă 7 metri.

2 comentarii la „VIDEO / ”Jocurile” lui Bogdan Burcea: 5 greșeli de arbitraj care au favorizat victoria Craiovei cu Dacia Mioveni

 • 02/11/2020 la 15:51
  Permalink

  La prima faza a fost 7m pentru fault in pozitie clara de gol, nu pentru aparare in semicerc.
  La faza 2 Andrei pune mana pe soldul extremei dar nu ne putem pronunta daca a fost sau nu efect. Greu de dat 7m pentru o mangaiere. In orice caz Andrei greseste pentru ca alti arbitri pot fi mai exigenti.
  Faza 3. Si mie, in direct, mi s.a parut picior, dar nu am fost sigur. Nici acum nu sunt sigur. In orice caz arbitrii au fost mai aproape.
  Faza 4. Jocul a fost oprit pentru faultul si imbratisarea lui Cristinei. Faza a continuat degeaba. Este normal ca din lupta jucatorii sa ajunga in semicerc. Este gresit insa sa acordam 7m dupa o astfel de lupta.
  Faza 5. Din nou fault 89, Cristina. S.a ajuns dupa fault intr.o pozitie ciudata. Mai dwgraba o sanctiune Cristinei, decat 7m

  Răspunde
  • 02/11/2020 la 17:03
   Permalink

   Mortul e de vină, nu ? Ca și la meciul Alexandria – Suceava ! Eu zic să ne păstrăm simțul ridicolului.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *