SCM Craiova are 11 infectări după turneul de la Sfântu Gheorghe, antrenorul de la SCM Râmnicu Vâlcea a fost și el testat pozitiv

După anunțul Gloriei Bistrița, care a înregistrat 20 de rezultate pozitive la testele Covid-19 făcute imediat după turneul de 6 zile de la Sfântu Gheorghe, o altă echipă din Liga Florilor se confruntă cu infectări în masă. ”În urma turneului competițional desfășurat în localitatea Sfântu-Gheorghe, în perioada 28.10 – 03.11.2020, competiție oficială a Federației Române de Handbal, în cadrul căreia s-au desfășurat etapele 2, 3, 4 și 5 din cadrul Ligii Naționale de Handbal Feminin, ediția de campionat 2020 – 2021, mare parte a lotului echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova a acuzat o stare precară de sănătate. Având în vedere cele constatate, în ultimele 24 de ore, toată delegația S.C.M. Craiova care a participat la turneul din localitatea Sfântu-Gheorghe a fost supusă testelor rRT – PCR. Conform rezultatelor buletinelor de analize medicale 11 dintre componenții lotului de handbal feminin – 9 sportive și 2 reprezentanți ai staff-ului tehnic – au fost detectați pozitiv la Detecția SARS – CoV-2 prin rRT – PCR”, se spune într-un comunicat al clubului din Bănie, dat publicității joi, 5 noiembrie.

Tot joi, clubul SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat că antrenorul Florentin Pera a fost depistat pozitiv la testul RT-PCR. Rămâne de văzut ce va ieși la testele pe care echipele din primul eșalon feminin le vor efectua luni și marți, în vederea participării la meciurile etapei a VI-a din Liga Florilor, rundă ce se va disputa miercuri și joi în Sala Polivalentă din București.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *