Activ Prahova Ploiești obține a doua victorie în Liga Florilor

Primul meci al etapei a șasea din Liga Florilor a fost un duel al nou-promovatelor Crișul Chișineu-Criș și Activ Prahova Ploiești, joc foarte important în ecuația luptei pentru evitarea retrogradării. Echipa prahoveană a câștigat în fața unei adversare care a comis extrem de multe greșeli pe faza de atac, iar când înscrii 15 goluri în fața unei nou-promovate, e greu să emiți pretenții de Liga Națională.

Prima repriză a fost de un nivel modest, ambele echipe comițând destul de multe greșeli tehnice, cu un plus pentru Crișul la acest capitol. De altfel, echipa din Chișineu-Criș a înscris pentru prima dată abia în minutul 10, însă a fost ținută în joc de prestația foarte bună a experimentatei portărițe Ionica Munteanu. Activ s-a desprins la 4-0 (min. 8) și 8-3 (min. 19), dar a intrat cu doar 3 goluri avans la pauză, după ce n-a marcat timp de 11 minute.

Bianca Cherecheși a egalat la 10 din extrema stângă în minutul 35 și tot ea a adus-o pe Crișul pentru prima dată în avantaj cinci minute mai târziu, 12-11. De la 13-12, însă, echipa din Chișineu-Criș n-a mai înscris timp de mai bine de 12 minute, nici măcar de la 7 metri, iar prahovencele s-au desprins la 18-13 în minutul 55. Diferența s-a dovedit a fi decisivă pentru a doua victorie a sezonului înregistrată de echipa pregătită de Florin Ciupitu.

CRIȘUL CHIȘINEU-CRIȘ – ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI 15-19 (6-9) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Crișul: Munteanu, Năstasă – Ivanenko 7, Cherecheși 3, Tamas 1, Boldor 1, Naumenko 1, Taivan 1, Golusin 1, Gaiu, Snakovszki, Vezentan.

Activ: Inculeț, Paraschiv – Șerban 6, Beșleagă 4, Bucă 3, Florea 2, Panaite 2, Lăscăteu 1, Vartic 1, I. Leuștean, Stoica, V. Leuștean, Mureș. Antrenor: Florin Ciupitu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *