Se întrevede un prim colaps în Liga Florilor

După doar șase etape scurse din ediția 2020-2021 a primului eșalon feminin, sunt semnale că o echipă este în pragul retragerii din competiție. Este vorba de nou-promovata Crișul Chișineu-Criș, care se pare că nu mai beneficiază de sprijinul autorităților locale alese în toamna acestui an. Joi seara, pe pagina de Facebook a clubului a apărut următoarea postare:

”Cel mai simplu e să spui adevărul, așa că ceea ce veți auzi este adevărul, așa cum îl știm noi acum.
Ne-am bucurat când în septembrie am primit vestea că vom fi susținute și de noua administrație locală și am pornit cu o nouă perspectivă, dorindu-ne să arătăm cât de mult ne dorim să fim aici. Ne-a plăcut Crișul atât de mult încât ne vedeam viața aici… până la urmă aici trăim. Niciuna din noi nu și-a primit banii de 2 luni iar ăsta e adevărul pe care nu am vrut să îl vedeți, pentru că am avut răbdarea și speranța că munca noastră va fi apreciată și răsplătită într-un final. Însă, lucrul de care ne temeam cel mai tare se întâmplă acum, căci în ultima ședință a consiliului local ar fi trebuit să se stabilească soarta echipei de handbal. Pe această cale vrem sa vă anunțam noi că handbalul nu a mai fost amintit iar ultimele „comentarii” neoficiale ne demonstrează faptul că acestea sunt ultimele noastre zile în oraș.
Până la decizia finală, destul de clară pentru noi, vrem să vă spunem că ați fost un oraș minunat, locul pe care l-am considerat și încă îl considerăm acasă. Însă, din păcate, vom fi nevoite să ne îndreptăm spre alte echipe. Ne veți lipsi și sperăm că în viitor vom trăi vremuri în care politica și sportul nu se intersectează. Au fost cei mai frumoși ani, anii în care inima, echipa, au bătut în alb-albastru.”
Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *