Liga Europeană / ”Câinii roșii” au pierdut pe terenul ”vulpilor” din Berlin

Dinamo București a suferit marți seara cea de-a treia înfrângere în grupa B a Ligii Europene, pe terenul celei mai puternice echipe din grupă, Füchse (Vulpile) Berlin. Dinamoviștii au avut din nou mai multe absențe, pe postul de coordonator l-au avut doar pe Hebo, în timp ce Ante Kuduz a revenit cu 4 goluri. Bucureștenii n-au făcut un joc rău, însă au plătit tribut numeroaselor erori comise în faza defensivă, dar și modului defectuos în care au făcut replierea, fiind adeseori surprinși de repunerile rapide ale adversarilor.

Füchse Berlin a început în trombă, înscriind 9 goluri în primele 9 minute, adică minutul și golul, grație vitezei superioare și a unor repuneri rapide care i-au surprins pe dinamoviști. Gazdele s-au desprins rapid, 9-4 în minutul 9 și 13-7 în minutul 18, însă Dinamo a revenit în joc după ce Heidarirad și-a intrat în mână. Negru a marcat pentru 12-14 din propriul teren în poarta goală în minutul 27, după o intervenție a lui Saeid, ”vulpile” intrând cu 3 goluri avans la pauză, după o primă repriză în care bucureștenii au ratat de multe ori în situații de 1 la 1 cu portarul, inclusiv două aruncări de la 7 metri.

Golul lui Hebo din minutul 39 i-a adus pe ”câini” la un singur gol de gazde, 18-19, oaspeții au ratat apoi ocazia să egaleze și, pe fondul unor ratări ale dinamoviștilor, Füchse s-a desprins la 25-21 în minutul 45. Un contraatac fructificat de Gavriloaia în minutul 50 i-a apropiat pe bucureșteni la 2 goluri, 24-26, însă gazdele s-au dus la 31-25 în doar 5 minute și berlinezii au câștigat într-un final fără emoții. Dinamo rămâne cu 2 puncte după 4 meciuri, cele două echipe urmând să se întâlnească din nou marțea viitoare, la București, în etapa a șasea din grupa B.

FÜCHSE BERLIN – DINAMO BUCUREȘTI 33-29 (15-12) Arbitri: Georgios Panayides / Marios Andreou (Cipru)

Füchse: Genz, Milosavljev – Marsenic 6, Lindberg 5, Matthes 5, Holm 4, Chrintz 3, Drux 2, Wiede 2, Andersson 2, Freihofer 2, Simak 1, Koch 1, Ernst, Gojun, Heinis. Antrenor: Jaron Siewert.

Dinamo: Heidarirad – Gavriloaia 6, Hebo 6, Shebib 4, Negru 4, Kuduz 4, Humet 2, Bannour 1, Vrankovic 1, Mousavi, Botea, Ghionea. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Foto: Facebook EHF European League

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *