Liga Florilor / Vâlcea a tremurat serios pentru o victorie cu Buzăul

SCM Râmnicu Vâlcea a reușit miercuri cea de-a cincea victorie în campionat (cea cu Crișul Chișineu-Criș a fost anulată), 21-19 cu SCM Gloria Buzău, la capătul unui joc în care a fost condusă timp de 50 de minute. Echipa buzoiană a făcut un joc bun și a condus din minutul 4, diferența maximă fiind de 3 goluri. După 17-14 și un time-out cerut de Florentin Pera în minutul 43, echipa lui ”Coco” Mihăilă și-a pierdut luciditatea, iar Vâlcea a egalat la 17 în minutul 47. Buzăul n-a mai înscris deloc în ultimele 8 minute și, după 19-18 în minutul 52, Janjusevic a ratat un 7 metri la 19 egal în minutul 56, iar Vâlcea a mai înscris de două ori și a câștigat in extremis.

SCM GLORIA BUZĂU – SCM RÂMNICU VÂLCEA 19-21 (11-9) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Buzău: Iordache, Polocoșer – Janjusevic 6, Simion 4, Rotaru 3, Petruș 3, Subțirică-Iovănescu 1, Cîrstea 1, A. Ilie 1, Munteanu, Moldovan, Stoleru, Klikovac, Petrovic. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Vâlcea: Batinovic, Hosu, Ciucă – Gonzalez 5, Elghaoui 4, Liscevic 4, Florica 3, Nikolic 3, Aardahl 1, Minevskaja 1, Trifunovic, Lopez. Antrenor: Florentin Pera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *