Liga Florilor / Minaur a câștigat prologul etapei a IX-a

Minaur Baia Mare a câștigat vineri, la prânz, primul joc al etapei a IX-a din primul eșalon feminin, 40-30 cu U Cluj. Diferența de scor este cumva nedreaptă pentru echipa clujeană, care a condus aproape toată prima repriză și a ținut aproape până cu un sfert de oră înainte de final. De la 28-26 pentru Minaur în minutul 45, echipa maramureșeană a înscris de 6 ori la rând în 6 minute, asigurându-și un final liniștit. Gruparea din Baia Mare își consolidează locul al doilea, acumulând 22 de puncte, în timp ce U Cluj rămâne fără niciun punct și e principala candidată la retrogradare. Restul partidelor etapei a IX-a vor avea loc pe 2 și 3 februarie, tot în Sala Polivalentă din București.

MINAUR BAIA MARE – CSU CLUJ-NAPOCA 40-30 (18-17) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Minaur: Idehn, Enache, Munteanu – Laslo 7, Kovacevic 7, Popa 5, Borș 4, Lavko 4, Araujo 4, Seraficeanu 3, Blohm 2, Polocoșer 2, Tănasie 1, Burlachenko 1, De Souza, Tecar. Antrenor: Costică Buceschi.

U: Ion, Țăgean, M. Dumanska – Lazăr 11, Vizuete 6, Masna 4, Chintoan 3, Șelever 2, Necula 2, F. Ilie 1, Cordoș 1, Dumitrescu, Lupașcu, Nicolae. Antrenor: Sebastian Micola.

Foto: Alex Nicodim

Un comentariu la „Liga Florilor / Minaur a câștigat prologul etapei a IX-a

  • 29/01/2021 la 20:59
    Permalink

    Pe fetele astea de la Cluj chiar nu poate nimeni sa le convinga ca apararea face parte din joc? Pacat de talent…dar de vreo 5 ani nu le-am mai vazut prin preajma semicercului propriu. Au un lot de primele 7-8 echipe, daca s-ar juca doar 45 de minute.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *