Liga Florilor / Victorie importantă pentru Slatina în lupta pentru salvare

Prima partidă a zilei de miercuri, dintre CSM Slatina și Dacia Mioveni, contând pentru runda a XI-a a primului eșalon feminin, a fost una foarte importantă pentru subsolul clasamentului. Nou-promovata pregătită de Gheorghe Covaciu a avut o nouă prestație solidă și curajoasă, însă s-a stins în ultimele 10 minute și asta a costat-o scump. Dacia a condus la pauză cu 13-12 și s-a desprins chiar și la 3 goluri, astfel că în minutul 48 conducea cu 21-18. De aici a intervenit black-out-ul în tabăra nou-promovatei, care n-a mai înscris timp de mai bine de 8 minute, primind 5 goluri la rând, finalul aparținând grupării oltene, care a avut doar 12 jucătoare pe foaie. După cum sublinia și antrenorul Gheorghe Covaciu, experiența slătinencelor și-a spus cuvântul în fața unor jucătoare care au încercat pe final să găsească soluții pe cont propriu. Victorina Bora și-a felicitat jucătoarele pentru victorie și și-a manifestat speranța că elevele sale vor avea mereu determinarea arătată în ultimele 10 minute ale jocului cu Dacia Mioveni. Despre decizia Lorenei Ostase de a continua la CSM Slatina, antrenoarea echipei oltene a precizat că ”a fost decizia ei pe care trebuie s-o respectăm, Lorena nu are nevoie nici de sfaturi, nici de sfătuitori, pentru că știe foarte bine ce vrea.”

CSM SLATINA – DACIA MIOVENI 25-22 (12-13) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Slatina: Pașca, Nagy – Stoicănescu 8, Ostase 6, Popescu 4, Tămaș 3, Cârligeanu 1, Drăghici 1, Chitacu 1, Rusu 1, Ivan, Fulgoi. Antrenor: Victorina Bora.

Mioveni: Popovic, Nanu – Georgescu 11, Toma 4, Cîrjan 3, Banciu 2, I. Andrei 1, Lipară 1, Onicaș, Tanaskovic, Tomescu, Boian, Constantinescu, Porohniuc, Șerban. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *