Declarații după Vaslui – Steaua 29-24 / Alin Bondar: ”Ne mai trebuie o lopățică și o groapă cu nisip și putem să fim campioni mondiali”

De data aceasta, șansa a fost de partea noastră, fiindcă mă gândesc că am fi meritat un egal și la meciul din tur. Eu am crezut că putem face azi un meci foarte bun, le-am spus băieților toată săptămâna că eu cred în treaba asta, se pare că au crezut și ei. Din păcate, suntem o echipă neexperimentată și facem foarte multe greșeli de copii mici, adică ne mai trebuie o lopățică și o groapă cu nisip și putem să fim campioni mondiali. Mă refer la acea greșeală care a dus la descalificarea lui Carali, dar au existat cam 4 situații care nu trebuie să se întâmple. Azi am avut noroc, dar într-un meci mai strâns nu am fi câștigat, pentru că greșeli de genul acesta fac să pierzi un meci. Alin Bondar (antrenor CSM Vaslui)

 

Steaua a fost de nerecunoscut tot meciul. Nu cred că pot găsi o explicație logică și sincer m-am cam săturat să o pun pe seama situației generale, a pandemiei, fiindcă toate echipele au aceleași probleme. Din punct de vedere statistic, aș putea spune că echipa Steaua a ratat azi de 22 de ori. Nu știu ce ar putea spune orice antrenor din lumea asta în momentul în care băieții au prins o zi destul de slabă, îmi pun și eu foarte multe semne de întrebare. Sunt momentele pe care nu le așteptam, dar erau inevitabile, am trecut prin astfel de momente ca jucător, probabil și mai grele, dar nu cred că aș fi avut nevoie în acest moment de o înfrângere împotriva echipei din Vaslui. Cu tot respectul și aprecierea pentru ei, nu cred că am fi meritat să luăm bătaia asta de la Vaslui. Nu am fost depășiți tactic azi, ci pe valoare individuală. Marius Stavrositu (antrenor Steaua București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *