Naționala masculină se reunește joi pentru ”dubla” cu Kosovo

Echipa națională de seniori își continuă drumul spre turneul final al campionatului european de anul viitor, ce va fi găzduit de Ungaria și Slovacia, cu o dublă întâlnire cu Kosovo. Astfel, selecționata pregătită de Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea se reunește joi, la București, unde se va pregăti timp de 5 zile, după care va pleca la Priștina, pentru partida cu Kosovo, programată pe 10 martie, de la ora 20.30. Duminică, 14 martie, cele două naționale se vor confrunta la București, în Sala Polivalentă, de la ora 18.00.

România face parte din grupa 8 a preliminariilor pentru EURO 2022 și a disputat până acum două partide: 30-33 cu Suedia în deplasare, pe 5 noiembrie 2020 și 36-27 cu Muntenegru, pe teren propriu, pe 8 noiembrie anul trecut. Iată și lotul convocat pentru cele două jocuri cu Kosovo, cu mențiunea că pot interveni modificări, în funcție de situația epidemiologică. De altfel, dintre jucătorii convocați inițial, Ionuț Iancu și Vlad Rotaru nu se vor putea prezenta.

Portari: Mihai Popescu, Dan Vasile, Ionuț Iancu (Tudor Stănescu).

Linia de 9 metri și apărători: Cristian Fenici, Călin Căbuț, Gabriel Ilie, Tudor Botea, Dan Racoțea, Andrei Buzle, Marius Sadoveac, Cristian Ghiță, Demis Grigoraș, Viorel Fotache, Robert Militaru.

Extreme: Nicușor Negru, Vencel Csog, Gabriel Bujor, Roland Thalmaier.

Pivoți: Gabriel Dumitriu, Huba Talas, Călin Dedu, Vlad Rotaru.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *