De ce mulți pariori au ales pariurile online în ultimul an

Industria pariurilor a avut o evoluție diferită în ultimul an. În timp ce agențiile terestre au suferit pierderi mari din cauza perioadelor în care au fost închise, casele de pariuri online fost pe creștere.

Ne referim în principal la perioada de după lockdown-ul din 2020, când au fost reluate competițiile de handbal și din celelalte sporturi. Mulți dintre cei care și-au deschis conturi la operatorii online nu s-au mai întors în offline sau, dacă au făcut-o, s-au dus în agenții în special ca să se mai întâlnească cu prietenii.

Casele de pariuri online licențiate, precum Sportingbet ro, au profitat de moment și și-au consolidat punctele forte, printre care ofertele promoționale, varietatea opțiunilor de pariere și softurile pentru dispozitivele mobile.

Mai comod, mai confortabil și mai sigur

În primul rând, oamenii și-au dat seama că este mult mai comod să pariezi de acasă. Sunt scutiți de deplasarea într-o agenție care poate că nu este chiar în vecinătatea locuinței. Orice drum ia timp, iar timpul este prețios. În plus, poate că vremea de afară nu este tocmai prietenoasă.

Se pune, apoi, problema confortului. Probabil că clienții agențiilor terestre vor fi obligați să poarte mască mult timp de acum încolo, pe lângă toate celelalte măsuri de siguranță luate pentru a evita infectarea cu coronavirus. Acasă ești în siguranță și poți respira în voie, iar site-ul de pariuri poate fi accesat la orice oră din zi și din noapte, nu are un program de funcționare, precum o casă de pariuri offline.

Pariurile online nu înseamnă pariuri doar de acasă, ci de oriunde. Toate agențiile au platformele optimizate pentru ecrane mai mici, iar majoritatea a lansat aplicații pentru dispozitive mobile. Astfel, jucătorul poate pune un bilet indiferent de locul unde se află la un moment dat, dacă are un telefon sau o tabletă și conexiune la Internet.

Oferte promoționale tot mai consistente

Am vorbit până acum despre avantajele fizice și „tehnice” care i-au convins pe mulți dintre pariori să rămână în online. Atuurile legate de „betting experience” sunt cel puțin la fel de importante. Clienții agențiilor de pe Internet primesc fonduri suplimentare, pariuri gratuite sau pariuri fără risc la înregistrarea pe platformă și după aceea, prin ofertele promoționale care sunt tot mai consistente.

Cadourile pot fi folosite pentru pariuri pe unul dintre miile de evenimente lunare, oferta sportivă din online fiind evident superioară. În momentul scrierii acestor rânduri, la handbal se poate miza pe meciuri din: Liga Națională România (competițiile masculine și feminine), calificările pentru Campionatul Mondial (feminin), Liga Campionilor și EHF European League (feminin), Bundesliga, Bundesliga 2 (Germania), D1 (Franța), Handboldligaen (Danemarca), Asobal (Spania), Superliga (Polonia), 1.Liga (Slovenia), 1a Divisiao (Portugalia), Extraliga (Cehia), MNLA (Elveția).

Apropo de ofertă, trebuie insistat pe secțiunea live, una caracteristică jocului pe Internet. Pariurile plasate pe evenimente aflate în desfășurare înseamnă trăiri intense și posibilitatea de a câștiga bani mai mulți într-un timp scurt. Într-o agenție terestră e aproape imposibil să joci live, pentru că nu ai posibilitatea să plasezi biletul repede. Pe calculator sau pe un dispozitiv mobil, toată operațiunea durează numai câteva secunde.

Online se poate folosi și opțiunea Cash Out, pentru securizarea profitului sau pentru limitarea pierderilor. Unul dintre operatorii licențiați permite închiderea tuturor pariurilor, indiferent de sport.

Lista cu posibile explicații ale celor care au ales să parieze pe Internet poate continua. Toate contribuie la sporirea șanselor de a obține profit pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *