CSM Reșița și Magnum Botoșani s-au despărțit de Liga Zimbrilor

Primul meci al ultimei etape din ediția 2020/2021 a Ligii Zimbrilor a adus față în față ultimele două clasate, retrogradate matematic de ceva timp, CSM Reșița și CS Magnum Botoșani. Evident că ambele echipe și-au dorit să se despartă de Liga Zimbrilor cu o victorie, bănățenii fiind cei care au reușit s-o facă, la capătul unui meci foarte echilibrat, decis pe final.

Reșița se întoarce în eșalonul secund la doi ani după ce revenise pe prima scenă, după ce, la jumătatea sezonului, autoritățile locale au decis o drastică reducere de buget, iar gruparea bănățeană a fost obligată să se despartă de mai mulți jucători importanți. Rămâne de văzut în ce măsură echipa reșițeană va beneficia de sprijin pentru revenirea în primul eșalon, dar și cine se va încumeta să se înhame la treabă, însă cert e că un oraș cu tradiția Reșiței n-ar trebui să lipsească din prima ligă.

La prima apariție pe prima scenă a handbalului masculin, Magnum Botoșani a avut ghinionul de a nu juca nici măcar un meci pe teren propriu. Cu o echipă tânără și un antrenor aflat la început de drum, Florin Ciubotariu, botoșănenii n-au lăsat o impresie tocmai rea, chiar dacă linia de clasament pare să spună altceva. Să sperăm că, beneficiind de sprijinul comunității locale, Botoșaniul va reveni cât de curând în Liga Zimbrilor.

CSM REȘIȚA – CS MAGNUM BOTOȘANI 31-30 (15-17) Arbitri: ionuț Ghiță / Sebastian Topliceanu

Reșița: Simulescu, Tănasă, Dumuta – Orjonikidze 7, Kbilashvili 5, Marian Negru 4, Bahan 4, Mledenciu 4, Kirsch 3, Starchenko 2, Bărbuș 1, Heimbach 1, Bote, Belchite, Bondoc. Antrenori: Ilie Vaidasigan, Radu Bote.

Botoșani: Crăciunescu, Nicolaevici – Adomnicăi 8, Marius Negru 8, Lazurcă 5, Farcaș 4, Vamanu 2, Lakovic 2, Trif 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *