Divizia A feminin / Al doilea meci al turneului final s-a decis la aruncările de la 7 metri

După un prim joc în care învingătoarea n-a stat nicio clipă sub semnul întrebării, a doua partidă din cadrul turneului final al eșalonului secund feminin a fost extrem de echilibrată, învingătoarea fiind stabilită după aruncările de la 7 metri. CSM Roman este echipa care va juca sâmbătă cu promovarea pe masă, după ce a învins-o surprinzător dar meritat pe HCF Piatra Neamț, în urma executării aruncărilor de la 7 metri. Cu 5 junioare în teren, echipa romașcană a condus în cea mai mare parte a reprizei secunde, fiind egalată în ultimele secunde când se afla în dublă inferioritate numerică. CSM Roman a dominat secvența aruncărilor de departajare, înscriind 4 goluri din tot atâtea aruncări, față de o singură reușită a adversarelor. Jucătoarea meciului a fost portărița Iustina Popa, care a apărat, printre altele, trei aruncări de la 7 metri în primele 60 de minute și alte două la aruncările de departajare.

HCF PIATRA NEAMȚ – CSM ROMAN 22-25 (10-10, 21-21), după aruncările de departajare Arbitri: Georgiana Doană / Ana Maria Gociu

Piatra Neamț: Lujerdean – Mazilu 7, Macovei 5, Miron 4, Ababei 3, Creangă 2, Nica 1, Dumitriu. Antrenor: Dan Valentin.

Roman: Popa, Anghel – Adin Ghiulgian 8, Roșu 6, Neamțu 4, Crețulescu 3, Apopuțoaei 2, Motriuc 1, Vartolomei 1, Butnariu. Antrenori: Viorel Lazăr, Maria-Vasilica Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *