CSM București acuză jocuri de culise la turneul final al junioarelor 3

Echipa de junioare 3 a clubului CSM București a pierdut sâmbătă semifinala campionatului, 21-24 cu CSM Corona Brașov, însă antrenoarea Georgeta Gureșoaia spune că rezultatul a fost viciat. ”A fost o semifinală viciată de niște arbitri trimiși cu dedicație, fiindcă inițial fuseseră delegați alți arbitri, iar în dimineața meciului s-a primit un telefon și brigada a fost schimbată. Am înaintat deja un memoriu către FRH împotriva acestor șmecheri. Știu că s-ar putea să nu rezolv mare lucru, dar eu trebuie să-mi apăr copilele, atât cât pot”, ne-a declarat antrenoarea principală a junioarelor 3 de la CSM București, Georgeta Gureșoaia, care a și primit o eliminare la bancă în finalul jocului.

Echipele care-și doresc performanță ar trebui să o facă fără să apeleze la arbitraje sau la tot felul de tertipuri dubioase și știu ce vorbesc, pentru că mi s-a mai întâmplat și la Cisnădie acum 2 ani. Vă spun sincer că îmi este scârbă de aceste mizerii. Sunt foarte mâhnită și  mă întreb dacă mai putem schimba ceva în această țară. Și ne mai mirăm de ce sportul este în regres… Cum vor crește acești copii, când văd aceste mizerii de la această vârstă ??? Georgeta Gureșoaia – antrenor CSM București

4 comentarii la „CSM București acuză jocuri de culise la turneul final al junioarelor 3

 • 06/06/2021 la 12:30
  Permalink

  Pe jumatate are dreptate. Arbitrii au sustinut, discret, Corona. Dar ce te faci cu ratarile monumentale ale jucatoarelor, din pozitii foarte bune? Pe ansamblu, CSM a fost echipa mai lucrata, cu scheme de joc bine gandite, tehnica individuala mai buna, dar un psihic labil. Prea multe ratari. Detest cluburile bucurestene: aroganta, superficialitate, gura bogata. Dar doamna are dreptate. Corona nu va face pasi inainte doar cu sprijinul arbitrilor. Rezultatele de la barajul pentru Liga Florilor o devedeste cu prisosinta.

  Răspunde
  • 07/06/2021 la 08:32
   Permalink

   Domnule Marius,

   Înainte să detestati cluburile bucureștene ar trebui să analizati niște aspecte dincolo de aparente. Copilul meu face handbal de 8 ani la un club bucureștean și tot de atâția ani duce povara ideilor preconcepute ca ale dumneavoastră. Nu este aroganță, este munca asiduă la antrenamente,munca care este batjocorită în mod constant de niște arbitrii făra coloană vertrebrală care sghingiuiesc sufletele unor copii pentru câțiva lei, de superficialitate nici nu se pune problema așa vedeți Dv. lucrurile,cei care i „detestati ” bucureștenii: Da, avem „gura bogata „, dar când îți vezi copiii cu lacrimi pe obraji că au fost nedreptățiți te infurii și răbufnesti.

   Răspunde
 • 06/06/2021 la 15:39
  Permalink

  Da, așa este. Am incercat sa explic câte ceva despre arbitraj părinților de la j3 Brașov. Ei o țin pa a lor: fetele lor au fost mai bune decât Fetele de la CSM București. No coment.

  Răspunde
 • 07/06/2021 la 09:15
  Permalink

  Fair enough doamna. Imi cer scuze. E o idee preconceputa, recunosc. Imi pare sincer rau ca niste copii frumosi au fost tratati de o asemenea maniera. Problema rezida in incapacitatea unei federatii de a asigura un mediu competitional corect (vezi suportul total si aproape in fiecare meci pentru Gloria Buzau in Liga Florilor, spre exemplu). La fel s-a intamplat si cu CSM, atunci cand aveau nevoie, nu acum cand nu le sta nimeni in cale. Probabil din acest motiv nu iubesc cluburile bucurestene. Dar e o opinie subiectiva, recunosc. Cazul Corona este graitor. A platit, din nou, acarul Paun. Adica jucatoarele (vezi cazul de dopaj). Daca la juniori 1 victoria lor a fost fara dubii, la juniori 3 a fost o mizerie. De ce nu se face ordine? E Bucuresti doamna, disciplina nu e obiegatorie. E un moft…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *