Daniel Anca: Bucuriile adevărate vor fi când o să ieșim din grupa a doua valorică cu naționala de juniori

Aflat la al treilea titlu consecutiv cu juniorii I de la CSM București, antrenorul Daniel Anca este și tehnicianul care are ca obiectiv aducerea naționalei de juniori în primul eșalon european. L-am rugat pe Daniel Anca să ne vorbească despre recent încheiatul turneu final al juniorilor I atât din perspectiva antrenorului de club cât și din cea a selecționerului naționalei de juniori.

Sezonul acesta a fost unul fără pași greșiți pentru CSM București. Am avut la turneul final 5 jocuri foarte solicitante și pline de încărcătură,  atât emoțională, cât și fizică. Titlul obținut în sezonul acesta este unul cu o valoare aparte, dat fiind faptul că nu plecam cu prima șansă. Am muncit și am crezut în șansa noastră și până la urmă a ieșit așa cum ne-am dorit.
În calitate de antrenor al lotului de juniori,  pot să spun că nivelul turneului a fost satisfăcător. Cu siguranță că sunt lucruri care pot fi îmbunătățite, dar trebuie multă muncă. Chiar dacă acum ne bucurăm pentru medalii, ceea ce este foarte bine, bucuriile adevărate vor fi când o să ieșim cu naționala de juniori din grupa a doua valorică, iar acești tineri vor juca handbal la un nivel înalt. Daniel Anca 

Un comentariu la „Daniel Anca: Bucuriile adevărate vor fi când o să ieșim din grupa a doua valorică cu naționala de juniori

  • 06/06/2021 la 20:14
    Permalink

    Felicitări campionilor și celorlalte echipe, cele mai bune 8 din țară. Sper să crească nivelul exprimării anul viitor, cu viteză mai mare, ambiție mai multă și fantezie. Sper să se mai curețe „piloșii”, singura șansă pentru a îmbunătăți performanțele, inclusiv la loturile naționale.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *