Gusi SRL sau naționala de tineret a României ?

Echipa națională feminină de tineret a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru campionatul european care va începe peste o săptămână în Slovenia. Joi și vineri selecționata României dispută la Ploiești două partide de verificare cu Polonia. Am încercat să aflăm scorul și echipa care a evoluat  în primul meci, însă ne-am lovit de un refuz categoric din partea antrenoarei federale Nicoleta Alexandrescu. ”Foaia de joc nu este publică. Pentru momentul ăsta al etapei de pregătire, au fost mai importante detaliile tehnico-tactice care trebuiesc îmbunătățite”, a fost răspunsul pe care l-am primit de la doamna în cauză. Am constatat cu stupefacție că și staff-ul tehnic (de la care aveam niște pretenții) împărtășește punctul de vedere conform căruia publicarea rezultatului și a componenței echipei ar oferi informații prețioase viitoarelor adversare de la Euro !!! De noaptea minții, sincer. Eu propun să-și treacă cei de acolo echipa pe persoană fizică dacă tot sunt incapabili să înțeleagă conceptele de comunicare și echipă națională.

Menționăm că Rusia a participat la un turneu de pregătire în Ungaria și a publicat pe site-ul federației toate rezultatele și casetele tehnice ale celor trei meciuri. Dar rușii sunt niște fraieri, n-au specialiștii FRH, ăia care au senzația că gestionează secretele handbalistice ale mapamondului.

Update: aflăm de la federația poloneză că Polonia a învins România cu 33-29.

Update 2: la mai bine de 3 ore după meci, FRH a realizat absurdul situației și a publicat o știre despre meci, însă fără a dezvălui marele secret al marcatoarelor.

Update 3: marcatoarele României în primul meci cu Polonia – Borș 5, Necula 4, Lupei 4, Coman 3, Ailincăi 3, Stoica 2, Prescură 2, Țîrle 2, Ion 1, Gogîrlă 1, Darie 1, Dumitrașcu 1.

Un comentariu la „Gusi SRL sau naționala de tineret a României ?

  • 02/07/2021 la 17:13
    Permalink

    Nu spun nimic pt ca sant numai pile in aceasta echipa de tineret pacat ca domnul pasca a intrat in mizeria f r h

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *