Avatar – cel mai nou club de handbal din Brașov

Lumea handbalistică brașoveană are, din această lună, un nou membru, este vorba de clubul Avatar. Antrenorul Titus Donosa, care a obținut bronzul la ultima ediție a campionatului juniorilor III cu ACS Transilvania Brașov, are obiective îndrăznețe, cum ar fi formarea, în 2-3 ani, a unei echipe de Divizia A care, ulterior, să promoveze în Liga Națională.

ACS Avatar e un club care nu-și propune lucruri multe, ci lucruri mari: nici mai mult, nici mai puțin decât formarea în aproximativ 2, 3 ani, a unei echipe de handbal masculin de Divizia A în Brașov, iar ulterior, de ce nu?, de Ligă Națională.
Suntem cel mai nou club de handbal din Brașov, creat pentru asigurarea continuității de pregătire și instruire a echipei de handbal masculin J2, pe care o pregătesc de aproape 5 ani. Mi-am ales un nou drum și mi-am asumat, alături de prof. Dorin Cian, responsabilitatea instruirii unei echipe de viitor pentru Brașov, formată exclusiv din copii ai Brașovului, cu care, în ultimii 3 ani, sub culorile ACS Transilvania Brașov, ne-am calificat în turneele finale ale Campionatului Național de Handbal, între cele mai bune echipe din țară, având astfel, 9 sportivi medaliați cu bronz la ultima ediție a Campionatului Național de Handbal J3. Mulțumesc ACS Transilvania Brașov pentru încrederea acordată si pentru toți acești ani în care am evoluat atât de frumos! Titus Donosa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *