CSM București a câștigat greu în fața Rapidului și merge în finala Cupei României

Calculele hârtiei au fost respectate și în cea de-a doua semifinală a Cupei României feminine însă, ca și în prima, echipa favorită a avut foarte mult de furcă pentru a se impune. CSM București a învins Rapidul cu 25-21, dar diferența este prea mare față de modul în care s-a desfășurat jocul. Rapidul a avut o primă repriză foarte bună, intrând la pauză cu avantaj minim, 12-11, după ce a revenit de la 7-10 și a înscris de 5 ori la rând. În debutul mitanului secund, a fost rândul CSM-ului să aibă o serie de 5 goluri, iar de la 11-13, campioanele au căpătat un avans de 3 goluri. Rapidul a ținut, însă, aproape în permanență, dar, de la 21-22 în minutul 55, jucătoarele lui Carlos Viver n-au mai înscris până la final. Duminică, de la ora 15.30, CSM București va juca finala cu SCM Gloria Buzău, în timp ce Rapidul va evolua în jocul pentru locurile 3-4, de la ora 11.00, cu HC Zalău.

”A fost un joc foarte bun, foarte dur și foarte lucrat din punct de vedere tactic de către ambele echipe. Singurul lucru rău pentru echipa Rapid este rezultatul, în rest lucrurile au mers bine, fetele au muncit din greu și cred că oricare din cele două echipe ar fi putut câștiga.” Carlos Viver (antrenor Rapid)

”A fost un meci foarte încins, în care fiecare echipă a trecut la conducere, un meci cu puține goluri. Au fost la un moment dat prea multe ratări de ambele părți, dar, într-un final, este despre cum reziști într-un astfel de meci, despre cum încerci să corectezi lucrurile. Pentru azi și pentru viitorul nostru e foarte important cum gestionăm astfel de meciuri, nu de alta, dar când e bine e foarte ușor de gestionat, important e cum o facem și când jucăm un pic mai slab.” Adrian Vasile (antrenor CSM București)

RAPID BUCUREȘTI – CSM BUCUREȘTI 21-25 (12-11) Arbitri: Adrian Manafu / Daniel Pavel

Rapid: Ciucă, Foggea – Tîrcă 5, Hernandez 3, Badea 2, M. Ilie 2, Fernandez 2, Buceschi 2, Lopez 2, Dragomir 1, Lefter 1, L. Popa 1, Constantinescu, Carlos. Antrenor: Carlos Viver.

CSMB: Grubisic, Wester – Neagu 10, Martin 4, Arntzen 4, Broch 3, Ramusovic 2, Omoregie 1, Klikovac 1, Smeets, Lazovic. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *