Cupa Valea Trotușului s-a încheiat sâmbătă, la Slănic Moldova

Cea de-a 24-a ediție a competiției pentru handbaliștii juniori, care s-a numit în acest an Cupa ”Valea Trotușului”, s-a încheiat sâmbătă, în stațiunea băcăuană Slănic Moldova. Organizată de clubul OK Sport Onești, în parteneriat cu Primăria Slănic Moldova, Asociația Județeană de Handbal Bacău și DJST Bacău, competiția a avut două categorii – minihandbal și junioare 4. La minihandbal s-a jucat în sistem ”festival”, fără scor, cu participarea echipelor OK Sport Onești (fete și băieți), Sportul Piatra Neamț (băieți), CSO Comănești (fete), Pro Sport Focșani (fete) și CSS Bacău (fete).

Turneul junioarelor 4 a fost câștigat de CSM București, care a câștigat toate partidele disputate: 27-4 cu Pro Sport Focșani, 37-12 cu OK Sport Onești, 39-6 cu CSO Comănești, 32-9 cu LPS Vaslui și 20-17 cu Transilvania Brașov. Pe locul al doilea s-a clasat Transilvania Brașov, cu 4 victorii: 33-9 cu LPS Vaslui, 31-3 cu CSO Comănești, 34-8 cu Pro Sport Focșani și 32-15 cu OK Sport Onești. Pe locul al treilea au terminat gazdele de la OK Sport Onești, cu 3 victorii – 27-6 cu CSO Comănești, 21-10 cu Pro Sport Focșani și și 25-9 cu LPS Vaslui.

Toți participanții au primit diplome, însă organizatorii au acordat și trei premii individuale: Denisa Filip (Transilvania Brașov) a fost cea mai tehnică jucătoare, Alexandra Grecu (CSM București) a fost cea mai bună portăriță, în timp ce oneșteanca Alexia Calapod a fost golgetera competiției.

Un turneu reușit, după cum au spus toți cei prezenți, care va fi urmat, în 2022, de o ediție jubiliară, a 25-a, care promite să fie una spectaculoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *