Sancțiune drastică dictată împotriva lui Gheorghe Tadici

Întrunită marți, 7 septembrie, în ședință ordinară, Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a analizat, printre altele, sesizarea președintelui Alexandru Dedu, cu privire la comportamentul antrenorului Gheorghe Tadici, de la HC Zalău, vizavi de propriile jucătoare, în timpul unui time-out al partidei cu Rapid București, din cadrul Cupei României. Comisia s-a dovedit a fi necruțătoare cu tehnicianul sălăjean, care a primit nu mai puțin de 8 etape de suspendare și 1000 de lei amendă, ”pentru insulte, jigniri și amenințări aduse  proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).”

În aceeași ședință, au mai fost amendați antrenorul Dunării Brăila, Morten Soubak, cu 200 de lei, precum și pivotul Stelei, Nemanja Grbovic, cu 500 de lei.

Foto: Alex Nicodim

3 comentarii la „Sancțiune drastică dictată împotriva lui Gheorghe Tadici

 • 08/09/2021 la 12:19
  Permalink

  Aș sublinia sancțiunea bine venită pentru comportament, nu împotriva persoanei lui Tadici. Insultele, înjurăturile, bădărănia ajunseseră „normale” pentru prea mulți, fie ei sportivi, fie antrenori, oficiali, părinți, etc. Performerul Tadici, membru în CA de mulți ani, este una, comportamentul este alta. El zice că ar fi un atac personal, caz în care, el însuși, se identifică, se confundă cu un astfel de comportament…

  Răspunde
  • 09/09/2021 la 19:28
   Permalink

   Regretatul Prof. Bogdan Macovei a fost un antrenor mult mai bun ca acest individ gălăgios, o recunoaște și Federația Europeană de Handbal. La fel și regretatul Prof. Pilică Popescu. Ar mai fi și alți antrenori mai buni ca scandalagiul, dar mai puțin băgați în seamă de presă… Există un anuar cu medalii naționale și internaționale, trofee și rezultate oficiale în care se pot verifica numele lor.

   Răspunde
 • 08/09/2021 la 22:13
  Permalink

  Tadici a fost intotdeauna neam prost in relatia cu jucatoarele. Dar si cel mai bun antrenor din Romania la fete. Dedu ce-a fost?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *