Constantin Din și-a anunțat candidatura la președinția Federației Române de Handbal

Fostul arbitru internațional Constantin Din și-a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la cea mai înaltă funcție din handbalul românesc. În calitate de arbitru, el a activat la cel mai înalt nivel, alături de colegul său Sorin Dinu, având în palmares numeroase turnee finale de campionate mondiale și europene, unde au arbitrat inclusiv finale, precum și finale de cupe europene. La eveniment au participat foste glorii ale handbalului românesc, precum Mariana Târcă,  Ștefan Birtalan sau Vasile Stângă, dar și cel care a creat actuala echipă campioană a Ligii Zimbrilor, Daniel Georgescu.

Constantin Din a menționat că ”performanțele” actualei conduceri a FRH l-au determinat să-și asume candidatura. El și-a prezentat o parte din programul cu care dorește să-i convingă pe oamenii de handbal din România să-l aleagă în funcția de președinte al federației. Constantin Din a mai menționat că a identificat mai multe firme dispuse să intre parteneriat cu FRH, cu scopul de a susține în principal sectorul juvenil, neglijat constant de actuala conducere a FRH. ”Vreau să aduc bani în handbal, nu să câștig”, a precizat Constantin Din.

Candidatul la președinția FRH a precizat că programul său este construit inclusiv pe baza a ceea ce-și doresc oamenii de handbal cu care a stat de vorbă în teritoriu. ”Federația trebuie să muncească pentru cluburi și nu invers”, a mai spus Constantin Din. În perioada următoare, Constantin Din își va anunța și echipa alături de care va candida la alegerile care vor avea loc în prima parte a anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *