Liga Florilor / Kiki Liscevic a primit cadou o victorie la Cisnădie

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în deplasarea de la Cisnădie, scor 23-21, în ultimul meci al etapei a V-a a Ligii Florilor, o victorie-cadou pentru coordonatoarea Kristina Liscevic, a cărei zi de naștere a fost chiar în ziua jocului. Echipa vâlceană a dominat prima repriză, beneficiind și de o prestație foarte bună a portăriței Isabell Roch, oaspetele conducând în câteva rânduri și la 5 goluri. După ce a intrat cu 3 goluri avans la pauză, echipa lui Bent Dahl a refăcut avansul de 5  goluri, însă a lăsat garda jos după minutul 45, permițând echipei gazdă să revină și să egaleze la 20 în minutul 57. Gazdele n-au reușit să capitalizeze momentul favorabil, vâlcencele fiind mai lucide pe final, cu trei goluri consecutive care au pecetluit și soarta partidei. SCM Râmnicu Vâlcea a obținut astfel a doua victorie consecutivă cu Bent Dahl la cârmă și a urcat pe locul 5, la numai 2 puncte de plutonul fruntaș.

MĂGURA CISNĂDIE – SCM RÂMNICU VÂLCEA 21-23 (9-12) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Măgura: Trusova, De Arruda – M. Neagu 5, Dmitrovic 4, Ianăși 3, Radojevic 3, Gariaeva 2, Blazevic 2, Tătar 1, Bardac 1, Băcăoanu, Tamas, Abed-Kader, Gjorgjijevska, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

Vâlcea: Roch, Hosu – Glibko 7, Liscevic 5, Elghaoui 3, Klikovac 3, Gonzalez 3, Nikolic 1, Florica 1, Levchenko, Gorshenina, Dache, Bucur, Marin, Dăscălete, Stamin. Antrenor: Bent Dahl.

Etapa a VI-a va începe joi, 21 octombrie, la Buzău, cu duelul primelor două clasate, și se va încheia miercuri, 27 octombrie, la Deva. Iată programul complet al rundei cu numărul 6:

SCM GLORIA BUZĂU – CSM BUCUREȘTI (joi, ora 18, TVR 1, arbitri Diana Ciulei / Silviu Stănescu)

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – DACIA MIOVENI (vineri, ora 17, arbitri Claudiu Gorina / Florin Melencu)

RAPID BUCUREȘTI – CSM SLATINA (sâmbătă, ora 13.30, arbitri Sebastian Mârza / Cristian Nedelea)

SCM RÂMNICU VÂLCEA – DUNĂREA BRĂILA (sâmbătă, ora 15.30, TVR 1, arbitri Ionuț Cazan / Gesur Suliman)

SCM CRAIOVA  – MINAUR BAIA MARE (sâmbătă, ora 17.30, arbitri Alexandru Constantin / Laszlo Gal)

CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – HC ZALĂU (duminică, ora 12, arbitri Mihai Ciutacu / Alin Stamatoiu)

CSM DEVA – MĂGURA CISNĂDIE (miercuri, 27 octombrie, ora 18).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *