Încă o înfrângere pe final pentru CSM București în Champions League

Campioana CSM București a suferit sâmbătă seara a patra înfrângere în grupa A din Delo Champions League, în partida din deplasare cu Ferencvaros, disputată la Erd, scor 30-31. O înfrângere frustrantă, în condițiile în care echipa bucureșteană a avut o evoluție în general bună pe faza ofensivă, dovadă cele 30 de goluri marcate, dar a pierdut din cauza unui gol primit la ultima acțiune a meciului.

Gazdele au început în forță, Adrian Vasile a cerut time-out în minutul 5-1, când Ferencvaros conducea deja cu 5-1, însă echipa maghiară s-a desprins la 8-3 în minutul 9 și se prefigura un mic dezastru. Asta și pentru defensiva bucureșteană a fost șvaițer, iar Tess Wester n-a prins nimic în poartă. CSM-ul a revenit încet-încet în joc datorită fazei de atac, dar a fost o muncă de Sisif, fiindcă degeaba marcau bucureștencele dacă apărarea și poarta n-au funcționat deloc. Această situație a durat până prin minutul 40, după care portărița Marie Davidsen și-a intrat în mână, iar campioana României s-a apropiat la un gol și a ratat de câteva ori șansa egalării. De notat și faptul că CSM-ul a ratat în repriza secundă nu mai puțin de 3 aruncări de la 7 metri – 2 Neagu și 1 Arntzen.

Cu toate acestea, Cristina Neagu a adus egalitatea la 30 cu 30 de secunde înainte de final, însă CSM-ul n-a rezistat ultimului atac al gazdelor. Lovitura de grație a venit din partea unei foste jucătoare a echipei bucureștene, Itana Grbic, care a pătruns cu destulă ușurință prin flancul drept al apărării CSM-ului și a marcat de pe semicerc. CSM București rămâne pe locul 6 în grupă cu 6 puncte și va juca acasă împotriva echipei maghiare sâmbăta viitoare, de la ora 17. Poate până atunci guvernanților noștri le va veni mintea la cap, vor face o mică pauză de la împărțirea ciolanului și vor da drumul publicului la competițiile sportive.

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – CSM BUCUREȘTI 31-30 (20-16) Arbitri: Javier Alvarez Mata / Yon Bustamante Lopez (Spania)

FTC: Biro – Grbic 6, Stolle 5, Bolk 4, Klujber 4, Malestein 3, Szollosi 3, Harsfalvi 2, Marton 2, Kisfaludy 1, Kovacs 1, Behnke, Szucsanszki, Csiszar-Szekeres. Antrenor: Gabor Elek.

CSM: Wester, Davidsen – Neagu 7, Omoregie 6, Broch 4, Aune 4, Dembele 3, Martin 3, Arntzen 2, Dindiligan 1, Ramusovic, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *