Liga Zimbrilor / Declarațiile antrenorilor după CSM Focșani – CSM Alexandria 20-27

Surpriza etapei a X-a din Liga Zimbrilor s-a produs duminică seara, la Focșani, acolo unde gazdele de la CSM au pierdut fără drept de apel, 20-27, în fața nou-promovatei CSM Alexandria, echipa teleormăneană obținând astfel prima victorie în campionat. Iată ce au declarat la final antrenorii celor două echipe.

A fost groaznic pentru noi, o seară foarte urâtă, dar acesta e sportul. Vreau să felicit echipa din Alexandria, o echipă luptătoare, care a demonstrat mare caracter în meciul de azi și ne-a bătut în toate fazele de joc. Din păcate, noi am stricat o perioadă foarte bună din acest început de sezon. Nu zic că ne-am subestimat adversarul, dar nu am intrat în meci cum trebuia, așa cum trebuia s-o facem la un meci de Liga Națională. A fost doar o bătălie, războiul durează până în luna mai anul viitor, nu avem mult timp să plângem, trebuie să ne ridicăm cât mai repede, să uităm acest meci, fiindcă ne așteaptă multe meciuri în perioada următoare. Dalibor Cutura (antrenor CSM Focșani)

 

A fost foarte bine pentru noi, am prins o zi foarte bună, noi arătasem și joi că avem putere, când am pierdut la numai două goluri cu Constanța. Am venit la Focșani să ne vindem scump pielea, știam că ne așteaptă un meci greu și am reușit prima victorie în zece etape, după o muncă foarte grea. Cred că astăzi am arătat că putem să rămânem în Liga Zimbrilor. Am venit cu doar 12 jucători și vreau să-i felicit pentru că au dat dovadă de caracter și să câștigi la Focșani e un lucru și mai îmbucurător. Constantin Ștefan (antrenor CSM Alexandria)

Foto: CSM Focșani 2007 – Secția Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *