Liga Zimbrilor / Bacăul obține a treia victorie

Meci pe muchie de cuțit sâmbătă, la prânz, între două echipe care nu traversează perioade foarte fericite. În criză de puncte și de efectiv, echipa băcăuană, aflată în mijlocul unor dispute politice interminabile, a reușit să obțină o victorie prețioasă în fața antrenorului care conducea acum ceva vreme Știința Bacău spre trei titluri de vicecampioană. Chiar dacă a contat pe doar opt jucători de câmp, formația pregătită de Sandu Iacob s-a luptat 60 de minute și a avut din nou în Vlăduț Rusu un portar în zi de grație, care a închis efectiv poarta gazdelor. De altfel, la un moment dat, jucătorii bucureșteni păreau hipnotizați de portarul Bacăului care a apărat în numeroase situații de 1 la 1 cu adversarul, inclusiv 3 aruncări de la 7 metri. Alături de el, Mihai Bujor a fost și el decisiv, asumându-și în multe momente grele decizia de a arunca la poartă și a făcut-o cu un randament foarte bun. De partea cealaltă, CSM București a avut o evoluție modestă, înregistrând cea de-a șaptea înfrângere a sezonului.

CSM BACĂU – CSM BUCUREȘTI 25-24 (13-10) Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

Bacău: Rusu 1 gol, Tamaș, Cozma – M. Bujor 10, G. Bujor 5, Dospinescu 4, Coric 2, Stănică 2, Serhel 1, I. Rotaru, Costea. Antrenor: Sandu Iacob.

București: Bucătaru, Merlă – Ungureanu 4, Szasz 4, Tărîță 3, Botea 3, Teixeira 2, Asoltanei 2, Turcu 2, Onyejekwe 2, Aslanian 1, Mitu 1, Capotă, A. Rotaru. Antrenor: Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *