Liga Zimbrilor / Steaua obține la Bacău a unsprezecea victorie – foto și declarații audio

Steaua București a câștigat duminică, la prânz, cel de-al doilea meci al primei etape a returului Ligii Zimbrilor, impunându-se cu 30-27 pe terenul lui CSM Bacău. Beneficiind de o bancă mai lungă, de numeroasele greșeli ofensive ale adversarilor, dar și de un Ionuț Iancu în mare formă, bucureștenii au intrat cu patru goluri avans la pauză, 14-10. Avantajul s-a dublat în primele 11 minute ale reprizei secunde, 20-12, însă băcăuanii au avut o revenire spectaculoasă, apropiindu-se la 19-21 în minutul 50. Jucătorii lui Sandu Iacob n-au capitalizat, însă, momentul favorabil, din cauza unor ratări monumentale, în timp ce, de partea cealaltă, Dragoș Hanțaru a fost din nou de neoprit și e inexplicabil de ce el lipsește de pe lista jucătorilor convocați pentru preliminariile campionatelor mondiale. Pentru Steaua a fost a unsprezecea victorie, care le consolidează locul 3 în clasament, în timp ce Bacăul rămâne pe locul 9 și va mai juca abia la anul, partida cu Dinamo din a doua etapă a returului fiind amânată.

CSM BACĂU – STEAUA BUCUREȘTI 27-30 (10-14) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Bacău: Rusu – G. Bujor 10, Iordachi 4, Dospinescu 4, Rotaru 3, Serhel 2, Coric 1, Brăescu 1, Stănică 1, Costea 1, M. Bujor. Antrenor: Sandu Iacob.

Steaua: Stănescu, Iancu – Hanțaru 9, Mihalcea 3, Burlacu 3, Constantina 3, Șomlea 3, Grbovic 3, Georgescu 2, Olaru 2, Johannson 1, Pop 1, Milosevic, Șandru, Popovic. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *