Liga Zimbrilor / Dinamo a câștigat ”eternul derby”

Steaua și Dinamo s-au întâlnit miercuri seara în sala ”Concordia” din Chiajna într-un meci restant din etapa a XII-a a Ligii Zimbrilor. Campioana s-a impus destul de clar, scor 30-24, după un joc în care steliștii au ținut aproape timp de 35 de minute. Dinamoviștii veneau după surprinzătoarea înfrângere de la Baia Mare și au prestat un joc exact în apărare, iar în repriza a doua au excelat și în faza ofensivă. Steaua a început foarte rău, înscriind primul gol abia în minutul 9, dar a reușit să revină de la minus 4 și a egalat la 8 în minutul 25. ”Câinii” au intrat cu două goluri avans la pauză și s-au desprins decisiv în a doua jumătate a partidei.

Ultimul meci al anului în Liga Zimbrilor este unul ce se anunță foarte interesant, Potaissa Turda – Minaur Baia Mare, vineri, de la ora 18.00, în direct pe turdanews.net. Din etapa a 15-a a mai rămas de jucat partida Dinamo – CSM Bacău, amânată pentru începutul anului viitor.

STEAUA – DINAMO 24-30 (9-11) Arbitri: Diana Ciulei / Silviu Stănescu

Steaua: Iancu, Ciobanu 1 gol – Mihalcea 5, Milosevic 5, Grbovic 5, Șomlea 3, Georgescu 2, Johannson 1, Constantina 1, Hanțaru 1, Burlacu, Șandru, Popovic. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Dinamo: Heidarirad, Lazăr – Ghionea 6, Racoțea 4, Nantes Campos 4, Khairi 4, Pascual 3, Shebib 3, Sorhaindo 2, Gurbindo 2, Dedu 1, Humet 1, Militaru, Dissinger. Antrenor: Xavier Pascual.

Foto: Facebook Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *