Parteneriat între Atletik Satu Mare și Academia de Handbal Debrecen

ACS Atletik Satu Mare și Debrecen VSC Kézilabda Kft. au semnat un acord de cooperare care acoperă mai multe segmente ale educației tinerilor. Albert Kibédi, presedintele asociației din Satu Mare, și Zsolt Ábrók președintele executiv al Academiei DVSC, ambii subliniind că acesta este primul parteneriat transfrontalier din istoria ambelor asociații.

Clubul sătmărean a fost înființat în anul 2012, având patru echipe cu 70 de copii sub conducerea a patru antrenori. Politica clubului este de a dezvolta o bază de handbal de nivel înalt care să poată asigura cea mai bună participare posibilă la campionatul național cu un staff profesionist.

Relația dintre cele două cluburi s-a stabilit în vata anului 2021, antrenorii de la Atletik participând la pregătirea profesională pe care DVSC o organizează de mai multe ori pe an. De asemenea, vor fi organizate cantonamente comune, iar echipele vor juca meciuri de antrenament una împotriva celeilalte și vor participa împreună la turnee internaționale.

Pe lângă dezvoltarea sportului, oferim cele mai bune școli posibile, cămin și oportunități de învățare ulterioară pentru tinerii care merg la Academia de handbal DVSC. Zsolt Ábrók

 

Scopul nostru este să găsim și să creștem copii talentați pentru DVSC și handbalul Satu Mare. Este important să evidențiezi talentul și să-l ridici la cel mai înalt nivel posibil prin acord. Faptul că putem lucra cu un club atât de important poate stimula handbalul în Satu Mare și în împrejurimi. Albert Kibedi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *