Programul echipelor feminine românești în cupele europene în acest weekend

Cele patru echipe din Liga Florilor care evoluează în cupele europene vor juca în weekend într-o nouă etapă a grupelor competițiilor în care sunt angrenate. Astfel, în grupa A din DELO Champions League, CSM București va evolua pe teren propriu în compania campioanei Germaniei, Borussia Dortmund. Partida va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17.00, în direct pe Digi Sport 1, Looksport + și Telekom Sport 1.

În grupa B a Ligii Europene, Minaur Baia Mare va juca pe terenul deținătoarei trofeului, care se numește acum Les Neptunes de Nantes, duminică, 23 ianuarie, de la ora 15.00, meci transmis de Digi Sport 3, Looksport + și Telekom Sport 3.

În grupa C a aceleiași competiții, Măgura Cisnădie va primi vizita rusoaicelor de la Lada Togliatti, într-un joc programat duminică, 23 ianuarie, de la ora 13.00, în direct pe Digi Sport 1, Looksport + și Telekom Sport 1. UPDATE: partida a fost amânată din cauza cazurilor de Covid-19 din tabăra echipei ruse.

SCM Râmnicu Vâlcea va juca în Franța, pe terenul echipei Chambray Touraine Handball, în grupa D a Ligii Europene. Partida se va juca sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 19.00 și va fi transmisă de Digi Sport 3, Looksport 2 și Telekom Sport 4.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *