Minaur, la a doua înfrângere consecutivă în Liga Europeană feminină

Handbalistele de la Minaur Baia Mare se întorc acasă cu tolba goală și din a doua deplasare din grupa B a Ligii Europene feminine, pe terenul deținătoarei trofeului. E drept că n-a mai fost un eșec de proporțiile celui suferit în Germania (20-39 cu Bietigheim), acum a fost 34-29 pentru Nantes, însă probabil că asta nu are darul de a-i mulțumi pe maramureșeni. Minaur rămâne cu consolarea de a fi făcut o primă repriză bună, în care a condus în cea mai mare parte a timpului, dar s-a văzut egalată în ultima secundă. În repriza secundă, gazdele și-au îmbunătățit considerabil evoluția în ofensivă, în timp ce jucătoarele lui Raul Fotonea au avut un procentaj de reușită a atacurilor de doar 45%.

După disputarea a jumătate din meciurile grupei B, Minaur ocupă locul al treilea, cu 2 puncte, primele două poziții fiind deținute de Bietigheim (6 puncte) și Nantes (4 puncte). În etapa următoare, pe 6 februarie, echipa băimăreană va juca acasă cu gruparea din Franța.

LES NEPTUNES DE NANTES – MINAUR BAIA MARE 34-29 (14-14) Arbitri: William Weijmans / Rick Wolbertus (Olanda)

Nantes: Placzek, Andre 1 gol – Hagman 11, Stromberg 5, Ardouin 5, Kpodar 3, Mitrovic 3, Nielsen 2, Ahanda 2, Loquai 1, Finstad 1, Ondono, Vaxes, Dapina. Antrenori: Guillaume Sorina, Helle Thomsen.

Minaur: Enache, Pandzic – Lavko 11, Cioca 5, Laslo 4, Severin 3, Popa 2, Fujita 2, Tănasie 1, Polocoșer 1, Burlachenko, Kerekes, de Souza, Zych, Țîrle, David. Antrenor: Raul Fotonea.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *