A treia victorie consecutivă pentru Vâlcea în Liga Europeană

SCM Râmnicu Vâlcea a obținut sâmbătă cea de-a treia victorie consecutivă în grupa D a Ligii Europene feminine. Echipa olteană a primit pe teren propriu replica grupării franceze Chambray Touraine, pe terenul căreia câștigase la limită în urmă cu două săptămâni, 26-25. Echipa lui Bent Dahl a avut o primă repriză mai puțin reușită în atac în partida de la Râmnicu Vâlcea însă, după 12-12 la pauză, vâlcencele s-au dezlănuțuit în mitanul secund, în care au marcat 20 de goluri, având un remarcabil procentaj de reușită a aruncărilor, de 83%.

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea urmează o perioadă de foc, cu o deplasare la Rapid pe 9 februarie, urmată de două partide cu Viborg în Liga Europeană, pe teren propriu pe 13 februarie și în Danemarca pe 16 februarie.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – CHAMBRAY TOURAINE HANDBALL 32-27 (12-12) Arbitri: Pinar Ünlü Hatipoglu / Mehtap Simsek (Turcia)

Vâlcea: Roch, Hosu – Elghaoui 8, Glibko 8, Nikolic 5, Florica 3, Liscevic 3, Gonzalez 2, Bucur 2, Klikovac 1, Gorshenina, Dache, Lupei, Dăscălete, Stamin, Marin. Antrenor: Bent Dahl.

Chambray: Granlund, Novellan – Lacrabere 7, Stoiljkovic 5, Lagerbon 4, Valdivia 4, Danielsson 2, Fehri 2, Bossavy 1, Pina 1, Brkljacic 1, Bouchard, Toure. Antrenor: Jerome Delarue.

Foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *