Concediat la o lună și jumătate după ce i s-a prelungit contractul !

Danezul Morten Soubak a devenit al cincilea antrenor principal din Liga Florilor înlocuit în acest sezon. Asta, la doar o lună și jumătate după ce clubul Dunărea Brăila îi omagia profesionalismul, prelungindu-i contractul cu doi ani ! În cele cinci partide disputate în acest an, echipa brăileană a suferit patru înfrângeri și a câștigat o singură dată, ajungând pe locul 7 în Liga Florilor.

”HC Dunărea Brăila și antrenorul echipei de handbal feminin, Morten Soubak, au hotărât de comun acord rezilierea contractului începând de astăzi, 15 februarie 2022. Noul antrenor va fi prezentat oficial miercuri, 16 februarie 2022, în cadrul unei conferințe de presă”, e anunțul făcut de clubul brăilean.

A fost o plăcere să lucrez cu această echipă. Îmi pare rău că nu am reușit să performăm, chiar dacă înainte de Crăciun eram pe drumul cel bun, câștigând ultimele meciuri din 2021. Începutul anului 2022 a fost o mare provocare, unele jucătoare s-au accidentat, pe când altele s-au confruntat cu infecția SARS-COV2. Urez atât fetelor cât și clubului și suporterilor toate cele bune și succes. Toată stima! Morten Soubak

Foto: Facebook HC Dunărea Brăila – Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *