CSM București își încheie evoluția în grupele Champions League cu o remiză

CSM București a încheiat la egalitate, 29-29, partida de pe teren propriu din ultima etapă a grupei A din Champions League, cu lidera Team Esbjerg, echipa oaspete egalând în ultima secundă. Meciul nu a avut nicio miză vizavi de locurile pe care cele două echipe au încheiat grupa, iar formația daneză a condus în cea mai mare parte a timpului. CSM București a revenit de la 22-25 în minutul 45, a egalat la 27 în minutul 55 și a preluat conducerea, 29-28, cu golul înscris de Arntzen când mai erau 36 de secunde. Oaspetele au obținut, însă, o aruncare de la 7 metri la ultima fază a meciului, iar Reistad a transformat fără emoții.

CSM București și-a încheiat parcursul în grupa A cu 15 puncte, după 7 victorii, 1 remiză și 6 înfrângeri, ocupând locul 5. Urmează play-off-ul pentru calificarea în sferturi, unde campioana României va întâlni ocupanta locului 4 din grupa B, nimeni alte decât ȚSKA Moscova, echipa antrenată de Florentin Pera. CSM București va disputa primul joc acasă, pe 26 martie, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

CSM BUCUREȘTI – TEAM ESBJERG 29-29 (15-16) Arbitri: Vanja Antic / Jelena Jakovljevic (Serbia)

CSM: Grubisic, Wester, Davidsen – Neagu 10, Omoregie 7, Arntzen 4, Aune 2, Martin 2, Da Silva 1, Dindiligan 1, Broch 1, Dembele 1. Antrenor: Adrian Vasile.

Esbjerg: Eckerle, Poulsen – Reistad 9, Breistol 8, Tranborg 3, Ingstad 3, Polman 2, Moller 1, Turkoglu 1, Jorgensen 1, Solberg 1, Nielsen, Frafjord, Jacobsen, Jensen. Antrenor: Jesper Jensen.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *