Champions League / PSG a câștigat la pas la București

Dinamo București n-a reușit surpriza în penultima etapă a grupei B din Champions League, pierzând în Polivalentă cu 31-39 partida cu Paris Saint-Germain. Era și foarte greu să obții un rezultat favorabil în fața unei echipe ticsite cu super-vedete precum Nikola Karabatic sau Mikkel Hansen. Echipa pregătită de Xavier Pascual a făcut o primă repriză bună, ținând ritmul preț de 25 de minute, după care oaspeții s-au desprins și au intrat cu 4 goluri avans la pauză. În repriza secundă, echipa franceză s-a desprins treptat, dinamoviștii n-au profitat de o serie de intervenții reușite de Heidarirad între minutele 52 și 53, iar oaspeții au avut parte de un final de joc liniștit.

Cum FC Porto a remizat miercuri la Flensburg și are cu un punct mai mult decât Dinamo, iar în ultima etapă ar trebui să joace cu ucrainenii de la Motor Zaporozhye, campioana României își va încheia probabil parcursul în Champions League miercuri, 9 martie, la Kielce. La primul sezon în eșalonul de elită al Champions League, Dinamo a făcut o figură frumoasă în compania echipelor de top ale Europei, reușind două victorii de senzație la București, cu Kielce și Veszprem, dar și un succes pe terenul lui FC Porto, la care se adaugă victoria de pe teren propriu cu Motor Zaporozhye.

DINAMO BUCUREȘTI – PARIS SAINT-GERMAIN 31-39 (16-20) Arbitri: Jonas Eliasson / Anton Palsson (Islanda)

Dinamo: Ghedbane, Heidarirad – Nantes Campos 7, Shebib 6, Negru 3, Bannour 3, Ghionea 2, Dissinger 2, Pascual 2, Sorhaindo 2, Khairi 2, Gurbindo 1, Racoțea 1, Bizău, Militaru, Mousavi. Antrenor: Xavier Pascual.

PSG: Gerard 2 goluri – Hansen 7, Grebille 5, N. Karabatic 4, Kounkoud 4, Sole 4, Remili 3, Steins 2, Keita 2, Syprzak 2, N’Tanzi 1, Kristopans 1, Toft Hansen 1, Clay 1, L. Karabatic. Antrenor: Raul Gonzalez.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *