E oficial: pe 28 aprilie vor fi alegeri la Federația Română de Handbal / Ce s-a întâmplat cu solicitarea legendelor handbalului românesc

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stabilit în ședința de luni, 28 martie, că Adunarea Generală de Alegeri va avea loc în data de 28 aprilie, ora 11.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. În acest sens, au fost convocate 245 de structuri sportive, ai căror reprezentanți vor alege președintele și vicepreședintele federației, membrii Consiliului de Administrație, președintele Comisiei de Apel, președintele Comisiei de Cenzori și membrii Comisiei de Cenzori. În ce privește solicitarea gloriilor handbalului românesc de a participa la Adunare (citiți detalii AICI), Alexandru Dedu s-a întrebat (retoric, probabil) de ce cei în cauză nu au participat și la Adunarea Generală din 3 decembrie! Gheorghe Tadici a avut o intervenție în care a precizat: „cine nu-și respectă trecutul, nu are viitor”. Conform surselor Handbal Mania, doi dintre membrii Consiliului de Administrație au luat poziție împotriva prezenței legendelor handbalului masculin românesc la Adunarea Generală,  este vorba de Mihai Bocan și Nurhan Ali. În cele din urmă, Alexandru Dedu a cerut ca, până pe 18 aprilie, să-i fie comunicat numărul de persoane dornice să participe, numele celor doi care doresc să ia cuvântul precum și… conținutul discursurilor. Da, vorbim de FRH, nu de Federația din Coreea de Nord, însă vedem că la noi e posibil orice. Oameni care au făcut istorie în handbalul românesc și mondial trebuie să-i dea explicații celui care a dus handbalul românesc la „demisol”.

În ce privește funcția de președinte, poziția lui Alexandru Dedu este ”amenințată” de Constantin Din, Bogdan Voina și Maximilian Gavrilă. Investigațiile noastre de până acum relevă că se va ajunge în turul doi, iar cele mai mari șanse de a deveni șef al FRH le are fostul arbitru internațional Constantin Din.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *