Trei înfrângeri pentru naționala de juniori în Egipt

Cu o nouă conducere tehnică după plecarea lui Daniel Anca în Liga Florilor, echipa națională de juniori (jucători născuți în 2006 și 2007) a avut un cantonament de pregătire la Izvorani, în perioada 11-15 ianuarie, la care au participat 28 de jucători, 16 dintre aceștia făcând apoi deplasarea în Egipt pentru trei jocuri de verificare cu echipa africană. În fața unei echipe aflată de două luni în cantonament, tinerii noștri jucători au suferit trei înfrângeri la scor: 26-37, 24-36 și 28-39. Iată ce ne-a declarat noua antrenoare a lotului de juniori, Alina Muntean.

Împreună cu Vali Ghionea și Rudi Stănescu am încercat introducerea unui nou concept. Este mult de muncă, lucru care trebuie să continue și la echipele de club, pentru a ajunge la performanța pe care ne-o dorim. Le-am transmis sportivilor multe informații noi, iar într-un timp scurt au reușit să pună în practică câteva din ele, însă e nevoie de răbdare pentru a putea juca după noile reguli și tendințe. Alina Muntean – selecționer România juniori

LOT ROMÂNIA JUNIORI TURNEU EGIPT

Portari: Cătălin Haidu (LPS Tg. Mureș), Armando Kiss (Academia Minaur).

Linia de 9 metri: Raul Popa (Avatar Brașov), Andrei Rață, Codrin Dascălu (CSU Suceava), Armin Tăut (LPS Bihorul Oradea), Alexandru Pușcaș-Ilisei (LPS Tg. Mureș), Antonio Nedea (CSM București), Filip Ancuța (Montelimar Handball), Cosmin Stanciu (Romanați Caracal).

Extreme: Teodor Ilucă (CSU Suceava), Eduard Rusu (LPS Suceava), Mihai Andronic (LPS Vaslui), Alexandru Dumitru (CSM București).

Pivoți: Andrei Negrilă (CSM București), Andrei Ștefan (Dinamo).

Antrenor principal: Alina Muntean.

Antrenor portari: Rudi Stănescu.

Antrenor federal: Paul Ghiorghiu.

Foto: Facebook FRH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.