CSM București a câștigat Cupa României

CSM Târgu Jiu n-a mai reușit încă o surpriză în Final Four-ul Cupei României feminine, care s-a desfășurat în weekend la Bistrița. CSM București s-a impus în finală cu 31-25 în fața unei echipe gorjene care nu s-a făcut de râs, oferind o replică bună mult mai titratei sale adversare. De altfel, în minutul 34 scorul era 15-15, după care bucureștencele s-au desprins pe fondul unui blocaj în faza ofensivă survenit în tabăra handbalistelor din Târgu Jiu. De notat că Neagu și Pintea au înscris mai mult de jumătate din golurile învingătoarei, dar și faptul că tânăra portăriță a echipei gorjene, Elena Marica-Bercu, și-a făcut cadou de ziua onomastică un gol înscris din poartă-n poartă.

Finala pentru locurile 3-4 a fost câștigată la pas de Dunărea Brăila, după ce le-a învins pe gazdele de la Gloria Bistrița cu 32-26.

CSM BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 31-25 (14-13) Arbitri: Cristina Lovin / Simona Stancu

București: Davidsen, Eriksson, Glauser – Neagu 8, Pintea 8, Zaadi 5, Omoregie 3, Arntzen 2, Rotaru 2, Dembele 1, Sudakova 1, Gogîrlă 1, Aune, Klikovac, Alivodic. Antrenor: Adrian Vasile.

Tg. Jiu: Dzhukeva, Marica-Bercu 1 gol – Pușcaș 8, Ciolan 5, Bucă 3, Pavlovic 3, Klimek 2, Gavrilă 1, Coteț 1, Chiricuță 1, Chiriță, Trică, Pal, Ilie, Andrei, Boian. Antrenori: Liviu Andrieș, Andrei Enache.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *