Echipele românești și-au aflat adversarele din cupele europene

Marți au avut loc tragerile la sorți pentru primele tururi din Liga Europeană și Cupa EHF. În primul tur preliminar al Ligii Europene feminine, Dunărea Brăila va juca împotriva echipei islandeze Valur, prima manșă în deplasare pe 23/24 septembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu. În cazul foarte probabil al calificării, echipa brăileană se va lupta pentru calificarea în grupe cu Borussia Dortmund, pe 11/12 și 18/19 noiembrie, prima manșă tot în deplasare. Tot în Liga Europeană feminină, CSM Târgu Jiu va juca în turul 2 preliminar cu învingătoarea disputei dintre Hypo NÖ (Austria) și Önnereds HK (Suedia).

În Liga Europeană masculină, CSM Constanța se va lupta pentru calificarea în grupe cu spaniolii de la Fraikin BM. Granollers, prima manșă acasă pe 26/27 august, returul o săptămână mai târziu.

În Cupa EHF masculină, cele două echipe românești vor juca direct în turul 2, ambele având prima manșă acasă. Steaua va întâlni echipa israeliană Hapoel Ashdod, iar Minaur Baia Mare pe ucrainenii de la Odesa. Partidele se vor disputa pe 14/15 și 21/22 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *