Victorie la limită pentru Dunărea Brăila în Islanda / Ce a spus antrenorul Jan Leslie despre debutul său la echipa brăileană

Dunărea Brăila a disputat duminică, în capitala Islandei, manșa tur a primului tur preliminar din Liga Europeană feminină, în compania formației Valur Reykjavik. În fața unei echipe alcătuite exclusiv din jucătoare islandeze, ce a avut în lot patru junioare, brăilencele s-au impus la limită, după ce au condus tot meciul, dar au avut emoții pe final, când s-a mers cap la cap în ultimele 10 minute. Returul va avea loc la Brăila sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17.

A fost partida de debut a tehnicianului danez Jan Leslie pe banca Dunării Brăila, el făcând joncțiunea cu noua sa echipă vineri, în Islanda. Iată ce a declarat noul antrenor al grupării brăilene în exclusivitate pentru Handbal Mania.

A fost o săptămână cu adevărat nebună, totul s-a întâmplat foarte rapid, am întâlnit echipa vineri în Islanda, o situație cu totul specială. Suntem într-o situație dificilă, dar echipa a fost pregătită, cu o stare de spirit și energie bune, ceea ce mi-a plăcut. Cât despre meciul de la Reykjavik, am condus în permanență doar că, la un moment dat, de la +3 pentru noi, am ratat două situații, am primit o eliminare de două minute și gazdele s-au apropiat. Am continuat să luptăm, echipa și-a arătat experiența atunci când a fost nevoie și am obținut o victorie meritată, ceea ce reprezintă un început bun pentru mine, în calitate de nou antrenor principal. Jan Leslie

VALUR REYKJAVIK – DUNĂREA BRĂILA 29-30 (12-15) Dunărea: Șerban, Cristea – Gonzalez 8, Zivkovic 5, Udriștoiu 4, Kanaval 3, Popa 3, Schmelzer 3, Liscevic 2, Quintino 1, Mohamed 1, Severin, Lupei, Balog, De Souza, Araujo. Antrenor: Jan Leslie.

Foto: Facebook HC Dunărea Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *