Galop de sănătate al CSM-ului în Suedia

Campioana Ligii Florilor s-a impus fără probleme duminică, pe terenul campioanei Suediei, scor 41-26, în etapa a patra a grupei A din Liga Campioanelor. Echipa bucureșteană s-a desprins încă din startul partidei, a avut 11 goluri avans la pauză, diferența crescând până la final cu încă 4 goluri, în condițiile în care a fost rulat tot lotul. CSM București ocupă locul 4 în grupa A, cu 4 puncte, iar în etapa a cincea va juca pe teren propriu cu Brest Bretagne Handball, pe 21 octombrie.

IK SÄVEHOF – CSM BUCUREȘTI 26-41 (11-22) Arbitri: Marina Duplii / Olena Pobedrina (Ucraina)

Sävehof: Bundsen, Linder – Sembe 4, Koppang 4, Mellegard 4, Mihailovic 4, Jensen 3, Kylberg 3, Wiksfors 2, Andersson 1, Granat 1, Stankiewicz, Landberg, Heikka, Rehnberg, Martin. Antrenor: Jesper Ostlund.

CSM: Glauser, Eriksson, Davidsen – Arntzen 6, Ingstad 6, Ostergaard 5, Pintea 5, Rotaru 3, Stoica 3, Flippes 3, Dindiligan 3, Kobylinska 3, Nikolic 2, Gutierrez 1, Ailincăi 1, Neagu. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Emilia Nicolae.

2 comentarii la „Galop de sănătate al CSM-ului în Suedia

 • 01/10/2023 la 22:21
  Permalink

  Neagu imperiala in postura de conducator de joc. Ala e locul ei si la nationala. Ca inter stanga nu mai are eficienta de altadata.

  Răspunde
 • 03/10/2023 la 11:39
  Permalink

  Da. Neagu e stralucitoare in zilele ei bune dar trage mult in jos echipa cand joaca foarte slab. Are multe ratari, scade mult eficienta echipei, celelalte se dau la o parte cand e ea pe teren. La CSM acum ar trebui mai curand fara decat cu Neagu.
  4-5 jucatoate cu minim 4-5 goluri, pentru ca toate au valoare, inseamna un joc reusit si o victorie. Cristina, nu mai du pe umeri tu toata povara. Mai lasa-i si pe altii sa existe. Si te rog iesi la schimbare pe faza defensiva pentru ca esti cel mai slaba aparatoare din handbalul feminin. Cu toate astea stima, respect si dragoste pentru toata cariera ta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *