Echipele românești, fără victorie în partidele de marți din Liga Europeană masculină

Faza grupelor Ligii Europene masculine a programat marți, 21 noiembrie, etapa a patra, în care cele două echipe românești participante nu au reușit să obțină decât un punct. Iar dacă înfrângerea lui Dinamo cu Füchse Berlin nu era impredictibilă, surpriza a venit de la CSM Constanța, care a remizat pe terenul unei echipe pe care o spulberase cu doar o săptămână în urmă.

Dinamo a făcut un joc bun în propria sală în fața deținătoarei trofeului, pe care a condus-o la pauză după o acțiune personală splendidă a lui Ali Zein. Campioana României a mai condus în prima jumătate a reprizei secunde, după care oaspeții au revenit și, chiar dacă nu s-au desprins decisiv, au câștigat la limită. Ce a făcut diferența? Jucători de clasă mondială ca Gidsel sau Andersson, dar și un portar în mare formă, Milosavljev. În runda următoare, peste o săptămână, Dinamo va juca în Bosnia-Herțegovina, pe terenul lui HC Izvidac.

În Polonia, la Glogow, CSM Constanța s-a prezentat din postura de lideră a grupei H, cu maximum de puncte și a condus la pauză cu 19-14. Cum-necum, polonezii au revenit în partea a doua a jocului, reușind să egaleze în ultimele secunde. O remiză ce aduce primul punct echipei poloneze, dar care nu schimbă mare lucru în lupta pentru calificarea în Main Round. În etapa următoare, CSM Constanța va juca acasă cu Tatabanya.

DINAMO BUCUREȘTI – FÜCHSE BERLIN 32-33 (17-16) Arbitri: Andreu Marín Lorente / Ignacio Garcia Serradilla (Spania)

Dinamo: Cupara, Heidarirad – Akimenko 7, Ali Zein 5, Humet 5, Kukic 4, Rosta 4, Kuduz 3, Bokhan 2, Pascual 1, Kasparek 1, Cindric, Militaru, Racoțea, Negru, Dedu. Antrenor: Xavier Pascual.

Füchse: Milosavljev – Gidsel 9, Andersson 7, Freihofer 4, Marsenic 4, Av Teigum 3, Lichtlein 2, Darj 1, Tollbring 1, Lindberg 1, Langhoff 1, Kopljar. Antrenor: Jaron Siewert.

KGHM CHROBRY GLOGOW – CSM CONSTANȚA 29-29 (14-19) Arbitri: Denis Bolic / Christoph Hurich (Austria)

Glogow: Stachera, Dereviankin – Kosznik 5, Styrcz 4, Dadej 3, Paterek 3, Matuszak 3, Tilte 3, Grabowski 2, Orpik 2, Hajnos 2, Jamiol 1, Skiba 1, Wrona, Otrezov. Antrenor: Vitalyi Nat.

Constanța: Vasile, Rusu – Stankovic 7, Drăgan 6, Komogorov 5, Aliokhin 4, Andrei 3, Nikolic 3, Mouriño 1, Nistor, Chikovani, Ilie, Caba, Vegar, Ravnic. Antrenor: George Buricea.

Foto: Facebook CSM Constanța Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *