Champions League / Victorie pentru CSM București, înfrângere pentru Rapid

Fără să aibă o evoluție strălucită, CSM București a câștigat previzibil partida disputată duminică pe teren propriu în cadrul etapei a unsprezecea a grupei A din Liga Campioanelor, 35-26 cu ultima clasată, IK Savehof. Campioana României este pe locul 3, la 3 puncte de locul 2, cu trei etape înainte de finalul jocurilor din grupă și are șanse mici de a termina pe locul 2, care i-ar asigura calificarea directă în sferturi. În runda a XII-a, CSM va juca pe terenul singurei echipe cu maximum de puncte din competiția campioanelor, Győri Audi ETO KC, pe 3 februarie de la ora 19.

Vicecampioana Rapid a suferit duminică a șaptea înfrângere în grupa B a Champions League, 29-30 pe terenul echipei daneze Ikast și rămâne pe locul 7, la un punct de locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul pentru sferturile de finală. În etapa viitoare, Rapid joacă acasă meciul decisiv pentru locul 6, cu Ferencvaros, duminică, 4 februarie, de la ora 17.

CSM BUCUREȘTI – IK SÄVEHOF 35-26 (18-10)

CSM: Davidsen, Eriksson – Dindiligan 7, Ingstad 7, Neagu 4, Jensen 4, Kobylinska 4, Arntzen 2, Zaadi 2, Rotaru 2, Mihai 1, Stoica 1, Nikolic 1, Omoregie, Flippes, Ailincăi. Antrenori: Adrian Vasile, Iulia Curea, Alina Iordache.

IKAST HANDBOLD – RAPID BUCUREȘTI 30-29 (16-15)

Rapid: Ciucă, Șandru, Kapitanovic – Janjusevic 11, Kassoma 3, Mogensen 3, Korsos 3, O. Kanor 3, Hernandez 2, Lopez 2, Gonzalez 1, Badea 1, L. Kanor, Ostase, Fernandez, A. Ilie. Antrenori: David Ginesta, Florin Ciupitu, Mehmedalija Mulabdic.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *