Naționala de cadeți a pierdut și al doilea meci în Ungaria

Echipa națională de cadeți a pierdut și cel de-al doilea joc de verificare disputat în deplasare, cu Ungaria, scor 30-46. Un lucru mai puțin în regulă s-a întâmplat înaintea și după încheierea partidei, când cei doi jucători de la CSS Odorhei au fost abordați de oficiali maghiari.

Am încercat să punem în aplicare tot ce s-a lucrat în zilele de pregătire avute la dispoziție înaintea meciurilor. Au fost două meciuri cu desfășurare diferită, în primul meci ne-am luptat de la egal la egal până în ultimul minut cu ei, diferența a fost făcută, probabil, de cele 4 ratări de la 7 m și 8 situații de 1 la 1 cu portarul, dar nu putem să nu scoatem în evidență jocul echipei noastre din compartimentul defensiv. În al doilea meci am încercat diferite formule de joc, atât defensive cât și ofensive, rulând tot lotul avut la dispoziție. Este important că am avut 5 jucători noi la această acțiune, care au dat tot ce este mai bun pentru a-și demonstra valoarea și faptul că-și merită locul în echipă. Ușa echipei de cadeți rămâne deschisă pentru orice jucător de valoare și cu siguranță mereu vor fi văzuți jucători noi pentru a ne putea prezenta în cele din urmă cu cel mai bun lot. Ionuț Tița – selecționer România cadeți 

Ungaria – România 46-30 (21-13) România: Mircea (6/19), Bălan (0/13) 1 gol, Zaharia (1/21) – Jozsa 7/7, Bodor 5/8 (1/2 de la 7m), Colțoi 4/4 (2/2 de la 7m), Cohn 4/5, Comanici 2/2, Chiruț 2/2, Roșu 2/3, Serafimovici 1/3, Vieru 1/1, Mazilu 1/2, Crăciun 0/1, Din 0/1, Iozan. Antrenori: Ionuț Tița, Ionuț Rouă.

Foto: Facebook FRH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *