Șanse reduse de calificare în Final Four-ul Champions League pentru CSM București

Campioana României este pe punctul de a rata o nouă calificare în „careul de ași” al Ligii Campioanelor. CSM București a pierdut cu 27-24 în fața lui Metz prima manșă din sferturile de finală, disputată în „Polivalenta” bucureșteană.

Campioana Franței a dominat disputa cu campioana României și, chiar dacă a fost condusă în câteva rânduri, ultima oară cu 20-18 în minutul 43, a găsit soluțiile pentru o victorie clară. Deși procentajele de reușită a atacurilor au fost relativ aceleași, poarta a fost cea care a făcut diferența, 43% Metz versus 29% CSM. Era 27-22 în minutul 57, dar s-a terminat 27-24 pentru Metz, echipa franceză având prima șansă pentru calificarea în Final Four. Returul se va juca sâmbătă, 4 mai, de la ora 17, la Metz.

CSM BUCUREȘTI – METZ HANDBALL 24-27 (14-15) Arbitri: Georgi Doychinov / Yulian Goretsov (Bulgaria)

CSM: Glauser, Eriksson – Neagu 9 (5 din 7m), Østergaard 4, Arntzen 3, Kobylinska 3, Pintea 2, Zaadi 1, Omoregie 1, Gutierrez 1, Flippes, Dindiligan, Ingstad, Rotaru, Nikolic, Stoica. Antrenor: Adrian Vasile.

Metz: Sako, Depuiset – Valentini 7, Jorgensen 7 (2 din 7m), Bouktit 7 (1 din 7m), Hansen 2, Grijseels 1, Burgaard 1, Jacques 1, Granier 1, Golvet, Brkic, Mlabali, Chambertin, Le Clevec. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *