Scandal cu bătaie și oase rupte între părinți la Suceava

Evenimente incredibile și inadmisibile s-au petrecut marți, la Suceava, după un meci din cadrul turneului final „Speranță” locurile 25-32), dintre LPS Suceava și Prosport Focșani. Echipa din Focșani a câștigat cu 18-15, iar după meci a început nebunia. Iată ce ne-a relatat antrenoarea echipei din Focșani, Loredana Pavel:

În data de 28.05.2024 in timpul primei semifinale din cadrul turneului dintre gazda LPS Suceava și ProSport Focsani, după ce echipa favorita a trebuit sa se recunoască învinsă părinții “proprii au ieșit la atac” împingând panourile publicitare in sala in dreptul echipei noastre și aducând injurii grave, chiar și amenințări ca ne așteaptă sa ne omoare ( acest lucru se poate vedea și pe filmarea FRH)!!!!!

In tot acest timp echipa noastră a fost in 2 jucatori de câmp pe teren si gazda in formula completa nu a reușit sa înscrie!!!!! 

Cu ce suntem noi de vina in acest sens!!??

La ieșirea din sala a început măcelul noi, antrenoarele echipei oaspete am fost bruscate și scuipate, părinții proprii au fost loviți (unii dintre ei având nevoie de Ingrijiri medicale, guler cervical și ghips pentru fractura de antebraț)!!!

In timp ce se întâmplau toate aceste lucruri in incinta salii de sport, antrenorii gazda Florin Ciubotariu și Iulian Dugan s-au inchis in vestiar fără pic de rusine și fără a dori sa și calmeze părinții scandalagii……știm foarte bine ca acești suporteri ai Sucevei nu sunt la prima abatare de acest gen❗️❗️❗️

Venim cu întrebarea cum minunata Federatie a fost de acord sa ofere un Turneu Final unei echipe CARE NU A LUAT NICI MĂCAR MINIMA MĂSURA DE ORDINE ȘI PROTECȚIE ( pe parcursul acestui Turneu nu a existat vreun om de la paza, poliție, jandarm sau orice alta structura competentă in asemenea cauze)❗️❗️❗️

In cauza pentru agresarea fizica ce a trebuit sa o suportam din partea marilor organizatori si a suporterilor am fost la poliție si a fost deschis DOSAR PENAL ( nr P/47054) 

Peste noapte pentru finalele de a doua zi un director de Scoala fără ca măcar sa ceara un acord de la FRH a decis sa se joace fără spectatori si sa priveze bucuria copiilor la final…..Ce rol mai are aceasta Federatie in asemenea organizări dacă fiecare decide ce dorește?!?! 

Cât de frustrați pot fi antrenorii acestui club încât sa permită aceasta decizie si sa mai si insiste ca ei nu au făcut nimic si este ceva normal!!!!

Un Alt turneu Final care reușește sa dea CHIX din partea FRH!

Specificăm ca Dl secretar Nicolae Luca a văzut cele întâmplate si instant după terminarea meciului a sunat vrând sa ia legătura cu organizatorii ….. care spre trista realitate s au ascuns in vestiar si au susținut ca nu au ce sa explice !!!!!

Avem rugămintea sa faceți public aceste lucruri dacă doriți si sa ne ajutați sa arătam întregii tari ce lucruri se pot întâmpla la nivel de copii si spre marea noastră surprindere cu buna știință din partea FRH ❗️❗️❗️”

Contactat de Handbal Mania, antrenorul sucevean ne-a spus: „În primul rând, vreau să vă spun că 7 din cele 8 echipe prezente aici s-au înțeles foarte bine, numai cea din Focșani a fost deosebită și neînțeleasă. În ce privește meciul, vreau să vă spun că antrenoarea Loredana Pavel a avut în permanență un comportament provocator, la final nu a venit nici să dea mâna cu jucătoarele. Iar aici trebuie precizat că vorbim despre o persoană care la un turneu semifinal de junioare 4 a sărit la bătaie la un arbitru și a fost suspendată 4 etape. În condițiile în care atmosfera era tensionată, în loc să meargă cu echipa la vestiare, a mers în dreptul tribunei să scandeze împreună cu părinții. Eu am mers cu echipa la vestiar, iar doamna în cauză a venit și ne-a reproșat că le-am fi luat o minge, i-am spus că vom căuta mingea în sacul nostru și am rugat-o să iasă. La puțin timp după aceea, am auzit pe hol zgomote care indicau clar că se iscase o bătaie și am ales, împreună cu colegul Iulian Dugan, să nu ieșim pentru a nu pune paie pe foc. Vă dați seama că nu pot fi de acord sub nicio formă cu violențele de orice fel, însă mai cred că nici comportamentul colegei de la Focșani nu a fost unul care să tempereze lucrurile.”

Observatorii Bogdan Anton și Ion Aldica au făcut un raport suplimentar, iar Comisia Centrală de Disciplină a solicitat, în regim de urgență, puncte de vedere oficialilor delegați și ai cluburilor, până joi, 30 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *