Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Miercuri începe etapa a VIII-a din Liga Zimbrilor și se termină etapa a V-a din Liga Florilor

Miercuri, 20 octombrie, sunt programate două partide din primele eșaloane handbalistice. Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea este meciul care va încheia etapa a V-a din Liga Florilor, jocul fiind transmis de TVR 2.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din campionatele junioarelor

La finele săptămânii trecute, a avut loc o nouă etapă din cadrul campionatelor de handbal rezervate junioarelor. Vă prezentăm imagini, rezultate și casete tehnice, articolul urmând a fi actualizat în cursul zilei de luni, 18 octombrie.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Egal dramatic la Bacău, victorie acasă pentru Turda

Potaissa Turda a câștigat primul meci al zilei de duminică din Liga Zimbrilor, învingând-o pe teren propriu pe CSM București. La Bacău, însă, a fost un duel pe viață și pe moarte între CSM-ul care nu l-a avut pe bancă pe Sandu Iacob, absent din motive medicale, și o echipă constănțeană care a venit pe malul Bistriței cu 5  absenți.

Citește mai mult

Constanța și Baia Mare au câștigat partidele de miercuri, din Liga Zimbrilor

Cele două echipe care reprezintă, în această perioadă, România în Liga Europeană și Cupa EHF au câștigat partidele disputate miercuri în campionat, HC Dobrogea Sud în deplasare, la CSM București (21-19), iar Minaur Baia Mare acasă, cu CSM Bacău (30-28).

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Miercuri se încheie prima etapă și începe cea de-a treia

Miercuri, 15 septembrie, sunt programate două partide din primul eșalon masculin, în care sunt angrenate echipe care joacă în această perioadă în cupele europene. Astfel, de la ora 16.00, în direct pe TVR 2, HC Dobrogea Sud Constanța evoluează pe terenul celor de la CSM București, în ultimul joc al primei etape.

Citește mai mult

Haos la secția de handbal a CSM Bacău, care a mai retras o echipă din campionat

Record nedorit și umilitor pentru handbalul băcăuan: pentru a doua oară în numai trei ani, clubul municipalității, condus de Adrian Gavriliu, retrage o echipă din competițiile organizate de Federația Română de Handbal. În 2019, CSM Bacău a retras ”satelitul” echipei din Liga Zimbrilor, iar acum a decis retragerea echipei feminine din Divizia A.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo s-a cam chinuit la Bacău, Xavi Pascual și-a rupt mâna înainte de meci și a făcut show după joc

După 33-17 în prima etapă cu Minaur, era de așteptat ca Dinamo să bată pas de defilare și la Bacău, în fața unei echipe care a înscris pe raportul de joc doar 9 jucători de câmp și 4 portari ! Cu toate acestea, diferențele de ”lungime” a băncilor sau cele valorice nu au existat în cea mai mare parte a jocului, în care echipa băcăuană a luptat cu ardoare.

Citește mai mult