Liga Zimbrilor / Meciuri aprige în ultima etapă a turului

Constanța a câștigat categoric la Odorhei, Vasluiul a remizat la Focșani, Buzăul a câștigat acasă la limită cu Suceava după ce a ratat 6 aruncări de la 7 metri, în timp ce Oradea a fost la 3 minute de o mare surpriză în fața lui Minaur.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Toate rezultatele și casetele tehnice de sâmbătă, 29 octombrie

Primele patru partide ale rundei a noua din primul eșalon masculin s-au disputat sâmbătă. Cel mai echilibrat joc a fost cel de la Turda, acolo unde CSM Constanța a câștigat datorită unei aruncări de la 7 metri dictate la ultima fază a meciului, decizie contestată vehement de gazde.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Buzăul a învins Steaua în primul meci al etapei a cincea

Meci pe muchie de cuțit joi seara la Buzău, în prologul etapei a cincea a Ligii Zimbrilor. Gazdele de la HC Buzău au reușit al doilea succes al sezonului după victoria la limită contra Stelei, 23-22. Gazdele au controlat prima repriză, pe care au încheiat-o cu un avans de două goluri, dar steliștii au revenit.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorie în deplasare pentru echipa campioană și cum e călcat în picioare Regulamentul încă de la începutul campionatului

Cel de-al treilea joc al rundei inaugurale a Ligii Zimbrilor s-a disputat vineri după-amiază la Buzău, acolo unde gazdele de la Handbal Club 2012 au pierdut în fața campioanei Dinamo, scor 22-34. În pofida diferenței categorice din final, handbaliștii pregătiți de Xavier Pascual au avut probleme în prima repriză.

Citește mai mult

HC Buzău și CSM București vor disputa finala Memorialului ”Constantin Căpățână”

Vineri, în sala sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău, s-au desfășurat meciurile primei zile a celei de-a doua ediții a Memorialului ”Constantin Căpățână”. Au fost două jocuri echilibrate, adjudecate la limită de CSM București și HC Buzău.

Citește mai mult