Liga Zimbrilor / Minaur și Dinamo au câștigat primele meciuri ale etapei a 23-a

Primele două partide ale etapei a 23-a din primul eșalon masculin s-au încheiat cu victorii clare ale gazdelor, Minaur Baia Mare și Dinamo București. Iar dacă partida de la Baia Mare a fost echilibrată timp de 40 de minute, Buzăul a ținut aproape de echipa campioană în primele 24 de minute.

Citește mai mult

S-au stabilit încă 4 echipe care vor evolua în optimile Cupei României masculine

Patru partide din turul 1 al Cupei României masculine au avut loc miercuri, cele două care au opus echipe din primul eșalon fiind adjudecate la limită de echipele care au evoluat pe teren propriu, CSM Vaslui și SCM Poli Timișoara.

Citește mai mult

Cinci partide disputate duminică în Liga Zimbrilor

Primul eșalon masculin a programat duminică cinci meciuri, trei din etapa a 20-a și două din etapa a 21-a, primul meci al zilei fiind cel în care campioana Dinamo a învins-o pe SCM Poli Timișoara la doar două goluri, însă victoria ”câinilor” nu a stat nicio clipă sub semnul întrebării.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Minaur urcă pe podium, final nebun la Bacău

Etapa a 19-a din campionatul primului eșalon masculin a programat miercuri patru partide, cu implicații în ambele zone ale ierarhiei. În primul meci al zilei, Minaur Baia Mare a trecut de HC Dobrogea Sud Constanța cu 29-27 și a urcat pe locul 3 în clasament, probabil doar până mâine, când Steaua joacă acasă cu penultima clasată.

Citește mai mult

Două meciuri pe muchie de cuțit duminică, în Liga Zimbrilor

Campionatul primului eșalon masculin a programat duminică două jocuri din runda a 18-a, în care au evoluat echipe din jumătatea inferioară a clasamentului. La Timișoara, SCM Poli și HC Buzău au încheiat la egalitate, iar la Vaslui, Gabriel Armanu și-a învins fosta echipă pentru a doua oară în acest sezon.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei partide ale etapei a 17-a

Echipele care au evoluat pe teren propriu s-au impus în ultimele trei jocuri ale etapei a 17-a din primul eșalon masculin. HC Buzău a reușit scorul etapei în fața lui ”U” Cluj, în timp ce Minaur Baia Mare a bifat a treia victorie consecutivă din acest an.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / A doua etapă a returului a continuat duminică

Cea de-a doua etapă a returului Ligii Zimbrilor, care a început miercuri, la Baia Mare și a continuat sâmbătă la Chiajna, a programat duminică două jocuri, la Buzău și Turda. Alte două jocuri din această etapă vor avea loc săptămâna viitoare.

Citește mai mult