Liga Zimbrilor / CSM Sighișoara a obținut prima victorie, CSM București a suferit prima înfrângere

Ultimele trei partide ale etapei a cincea din campionatul primului eșalon masculin s-au disputat duminică, 24 septembrie. CSM Constanța s-a impus greu pe teren propriu în disputa cu CSM București, în timp ce CSM Sighișoara a reușit prima victorie a sezonului, în partida de pe teren propriu cu CSM Bacău.

Citește mai mult

Lipsa de comunicare a comisiei de arbitri generează conflicte sau cum să înscrii regulamentar cu 5 pase după pre-pasiv

Prima rundă a Ligii Zimbrilor n-a fost lipsită de controverse, una dintre acestea producându-se la partida HC Buzău – CSM București. În minutul 11, după o semnalizare de pre-pasiv a arbitrilor nemțeni Ifrim și Ilisei, CSM București a înscris după 5 pase. Citiți de ce a fost regulamentar golul bucureștenilor.

Citește mai mult

Foto-video/ HC Buzău a câștigat Memorialul Constantin Căpățână

HC Buzău 2012 a organizat Memorialul ”Constantin Căpățână”, turneu amical desfășurat vineri și sâmbătă, la care au fost invitate CSM București, CSM Bacău și CSM Focșani. Disputat în sistem ”Final Four”, turneul a oferit patru jocuri frumoase și foarte utile pentru cele patru echipe.

Citește mai mult

Proiect unic la nivel juvenil demarat de HC Buzău

Oficialii echipei de handbal masculin HC Buzău 2012, formaţie care evoluează în Liga Zimbrilor, primul eşalon valoric din ţară, sunt autorii unei premiere la nivel naţional, privitoare la iniţierea celor mai mici dintre noi în tainele handbalului. Ce ne-a spus despre proiect președintele clubului buzoian, Georgian Băducu.

Citește mai mult

VIDEO / Fazele pentru care Buzăul va sesiza EHF-ul

HC Buzău a acuzat vehement arbitrajul din partida cu CSM București, câștigată de echipa din capitală cu 25-24. Buzoienii au trimis un memoriu către Federația Română de Handbal și au anunțat, prin vocea antrenorului Gabriel Armanu, că vor sesiza și Federația Europeană de Handbal.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Odorheiul produce surpriza la Focșani, toate rezultatele de miercuri

Etapa a douăzecea a Ligii Zimbrilor a programat miercuri cinci partide, surpriza zilei fiind oferită de nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc, care a obținut un punct la Focșani, după ce Vuk Milosevic a transformat un 7 metri în ultima secundă.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Buzăul produce surpriza în capitală

Sâmbătă, 18 februarie, s-au disputat șase partide din runda a optsprezecea a Ligii Zimbrilor. Surpriza etapei s-a produs în capitală, acolo unde HC Buzău a învins-o pe Steaua. La Suceava, duelul moldav al gazdelor cu Vasluiul s-a încheiat nedecis.

Citește mai mult