Liga Florilor se reia miercuri la București și Râmnicu Vâlcea

Întrerupt în noiembrie pentru participarea naționalei la campionatele mondiale, campionatul primului eșalon feminin se reia în această săptămână cu etapa a zecea. Primele două partide ale etapei vor avea loc miercuri, dat fiind faptul că în weekend trei echipe românești vor juca în cupele europene.

Citește mai mult

Liga Florilor se reia miercuri

După întreruperea cauzată de cele două meciuri ale echipei naționale în preliminariile EURO 2022, întrecerile primului eșalon feminin se reiau cu partidele etapei a cincea. Primul joc se va disputa în capitală miercuri, 13 octombrie, de la ora 17, campioana CSM București urmând să primească vizita nou-promovatei CSM Deva.

Citește mai mult

Etapă intermediară în Liga Florilor

Etapa a patra din primul eșalon feminin se dispută la mijlocul acestei săptămâni, fiind urmată de pregătirile naționalei de senioare pentru primele partide din preliminariile europenelor de anul viitor. Șase partide se vor juca miercuri, etapa încheindu-se joi cu marele derby SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București.

Citește mai mult

Liga Florilor / Etapa a treia începe cu un derby bucureștean

După o pauză cauzată de… nimic, Liga Florilor se reia cu etapa a treia, al cărei prolog este programat miercuri, la o oră nepotrivită pentru o zi de lucru. În Sala Polivalentă se vor întâlni campioana CSM București și Rapid București, un derby al capitalei care se anunță foarte interesant.

Citește mai mult

Liga Florilor începe marți cu un meci tare

Ediția 2021/2022 pornește la drum marți, de la ora 16.00, tocmai în locul în care s-a înregistrat prima mare surpriză a acestei veri, Sala Polivalentă din Brăila. Noul sezon din primul eșalon feminin se anunță mai aprins ca niciodată, asta datorită masivelor investiții făcut în jucătoare și tehnicieni străini.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a încheiat campionatul cu o înfrângere

Antepenultima etapă din primul eșalon feminin a însemnat și ultimul meci al noii campioane CSM București, care a disputat în devans partida cu Dacia Mioveni. ”Tigroaicele” n-au reușit să încheie campionatul neînvinse, pierzând în fața Craiovei, care a marcat golul victoriei în ultimele secunde prin Ana Maria Savu.

Citește mai mult