Opt componenți ai lotului de tineret masculin au fost suspendați pentru… nimic

Ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină a avut pe ordinea de zi și o ”sesizare” a antrenorului federal Paul Ghiorghiu (nu Gheorghiu, cum greșit este menționat pe site-ul federal) cu privire la unele abateri disciplinare comise de opt componenți ai echipei naționale de tineret masculin la acțiunea care a avut loc în Egipt.

Citește mai mult

Daniel Anca: Avem jucători valoroși, care au nevoie de încredere, antrenamente și susținere

Naționala de tineret a României a pierdut duminică seara, la Varna, finala turneului M20 European Championship (al doilea eșalon valoric european) în fața Israelului, după aruncările de la 7 metri, ratând astfel calificarea la campionatul mondial de anul viitor. Citiți ce ne-a declarat selecționerul Daniel Anca.

Citește mai mult

Naționala masculină de tineret a pierdut dramatic finala M20 EHF Championship

Echipa națională masculină de tineret a pierdut duminică, la Varna, partida cu Israelul din cadrul M20 EHF Championship, după aruncările de departajare, scor 36-38. Ca și în semifinala de sâmbătă, jocul s-a încheiat nedecis după 60 de minute, 33-33.

Citește mai mult

România merge în finala EHF M20 Championship după o semifinală de infarct

Naționala de tineret a României e la un pas de calificarea la campionatul mondial de anul viitor, precum și de promovarea în primul eșalon valoric european. Tinerii noștri handbaliști au învins sâmbătă seara Grecia, după un meci de infarct, câștigat de echipa noastră după aruncările de departajare.

Citește mai mult

Naționala de tineret a învins clar Macedonia de Nord la M20 EHF Championship

Echipa națională de tineret s-a impus categoric în fața Macedoniei de Nord, scor 31-21, în cel de-al treilea meci disputat la Varna în cadrul M20 EHF Championship. Selecționata noastră a avut probleme în primul sfert de oră, după care s-a desprins treptat impunându-se fără emoții.

Citește mai mult

Ce a spus Daniel Anca despre înfrângerea cu Elveția și o galerie foto de la partida de la Varna

La finalul partidei de luni, Elveția – România 33-27, de la M20 EHF Championship, am realizat un interviu cu selecționerul Daniel Anca despre acest joc. În plus, după ce a citit articolul referitor la joc, antrenorul principal al naționalei de tineret mi-a trimis și răspunsurile la întrebările puse în respectivul material, pe care vi le oferim în cele ce urmează.

Citește mai mult

Înfrângere cu Elveția pentru naționala masculină de tineret

După victoria categorică de sâmbătă cu Kosovo, naționala masculină de tineret a pierdut luni cel de-al doilea meci din grupă de la turneul M20 EHF Championship, 27-33 cu Elveția. Echipa noastră a plătit tribut evoluției inconstante, cu căderi explicabile prin lipsa de experiență și a jocurilor cu miză.

Citește mai mult

Debut victorios pentru naționala masculină de tineret la M20 EHF Championship

Naționala masculină de tineret a câștigat categoric prima partidă de la turneul ce are loc la Varna în cadrul M20 EHF Championship, al doilea eșalon valoric european. România a învins Kosovo cu 39-26 la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate.

Citește mai mult

Naționala masculină de tineret începe pregătirile pentru europene

Vară fierbinte pentru naționalele de tineret și juniori ale României, atât la fete, cât și la băieți. După ce naționala feminină de tineret s-a reunit miercuri, la Satu Mare, pentru ultimele pregătiri în vederea mondialelor din Slovenia, joi este rândul naționalei masculine U-20 să se reunească.

Citește mai mult